PPL!

miss vampira

New member
PPL!

שלום! יש לי שאלה קטנטונת,וקיוותי שתוכלו לעזור... ברגעים אלה ממש אני מתארחת אצל אבא שלי בת"א. אני ישנה בסלון (אם אפשר לקרוא לזה סלון)-חדר קטן יחסית ואין דלתות בכלל. כמה פעמים התעוררתי באמצע הלילה מכל מני לחשושים מאוד מוזרים.. והבעיה היא- שהליחשושים האלה היו מעל האוזן שלי! כאילו מישו נירכן מעליי.... אמאלה! אפילו עכשיו יש לי צמרמורת! וזה קרה לי פעמים בערך (ועוד פעמים בבית של חברה שלי!) קולות מוזרים...שפה לא מובנת אנשים!!!!מה זה????

Candytuft faery

New member
אולי זה שד.... או רוח?....

עצה שלי: לפני שאת הולכת לישון פזרי מסביב למיטה קמח על הרצפה. ואם בבוקר תתעוררי ויהיו עקבות, אז יש סיכוי שזה שד.

miss vampira

New member
אהה!!!

אוף,לא רוצה! וואי,זה כל כך מפחיד!
אני כמעט התחלתי לצרוח... קרה למישו דבר כזה פעם??

miss vampira

New member
../images/Emo129.gifאהה!!!!!../images/Emo129.gif

אוף!לא רוצה....רגע, ומה אם זה באמת שד או רוח?..מה הם יכולים לעשות? איזה מפחיד זה היה..כמעט התחלתי לצרוח!
למישו זה קרה כבר פעם

Candytuft faery

New member
בסגנון הזה לא קרו לי דברים כאלו

תראי זה לא פוגע בך, אז אל תפחדי. אני כל פעם כשהולכת לישון בלילה אני מרגישה שמישהו בחדר. בהתחלה ממש פחדתי, עכשיו התרגלתי, בסה''כ זה לא פוגע בי אז לא אכפת לי.
יום טוב

קרנוש21

New member
אל דאגה

אלוהים שומר עלייך והוא יותר חזק מהם ולא אני לא דתייה ובחיים אני לא יהיה רק לא לפחד! אין ממה

I am a freak

New member
אני מכבד את דעתך

אבל, אני פשוט חייב להגיב. ומה אם אלוהים לא קיים
צריכים לסמוך שמשהו יגן עלינו- כשאפילו את, או הרבנים הכי גדולים, לא יודעים שהוא קיים
תודה על תגובה, הפריק.

קרנוש21

New member
חיחיחיחיחיחיח חמוד אתה משו

אני מכבדת את דעתך מה איכפת לי ת'אמת מצידי אל תאמין אני לא צריכה להאמין אני יודעת שהוא קיים והוא עוזר לי תמיד! שיצלצל אליך?

קרנוש21

New member
סליחה

לפתע קראתי שוב משו הציק לי ואמר לי לחזור להודעה שלך והבנתי עכשיו שאני לא רוצה לדבר איתך במסנג'ר חבל על הזמן שלי צריכים לסמוך שמשהו יגן עלינו- כשאפילו את, או הרבנים הכי גדולים, לא יודעים שהוא קיים תודה על תגובה, הפריק. אפילו את??? סליחה תחזור בך ומהר כדאי לך אתה לא מכיר אותי שתעז בכלל לדבר אלי ככה יש לי חיוג מהיר לאלוהים אז תתחיל להירגע! לדוגמא: אבד לי הארנק 4 פעמים חזר אלי כמו שהוא ועוד אנשים התנתלו שזה לקח זמן גנבו לי את הכלב המנקה הייתה באה פרצו לי את השער ולאחר שעתיים החזירו לי ת'כלב והתנצלו וביי יש לי אורחים

I am a freak

New member
זה לא היה בכוונה להעליב.

אבל, מי שיש לי חיוג מהיר אליו- זה לא אלוהים
כי הוא לא קיים (זו דעתי, אני לא כופה את עצמי על אף אחד)
רוצה לפתוח את זה לדיון
אני מסוגל להוכיח לך שאלוהים לא קיים- ואני מעוניין לעשות את זה מול כל הפורום- שיראו
מעוניינת
אנא ממך, תתקשרי לאלוהים שלך (דרך אגב, אני יודע בדיוק עם מי את מדברת- אני עוד ארחיב)- וקבלי ממנו אישור. אז- תודיעי כאן, בבקשה ממך, שאת מוכנה להפוך את זה לדיון.
כמה הערות לסיום- 1. אני באמת מתנצל אם נעלבת. לא הייתה לי שום כוונה לגרום לך להיפגע או להיעלב. כנראה שלא הבנת אותי. חוץ מזה- שמתי אותך בשורה אחת עם הרבנים הכי גדולים בעולם, זה מראה על ההערכה שיש לי כלפיך
2. קראתי את ההודעה שכתבתי שוב, ושמתי לב שאפשר לפרש את מה שכתבתי ככתיבה מתנשאת- אז, רק כדי לשלול את זה- ההודעה לא נכתבה בכלל בצורה הזו, אני לא מתנשא ואני לא מתיימר להיות אחד כזה
אנא, הסירו דאגה מלבכם
תודה על תגובה, הפריק.

קרנוש21

New member
אז ככה

זה לא היה בכוונה להעליב. קודם לגבי הכותרת... ,זה לא היה בכוונה להעליב" נעלבתי? ביקשתי שתחזור בך ולא חזרת לגבי התוכן: "אבל, מי שיש לי חיוג מהיר אליו- זה לא אלוהים כי הוא לא קיים (זו דעתי, אני לא כופה את עצמי על אף אחד)" זו דעתך מה אכפת לי כאילו? "רוצה לפתוח את זה לדיון" לא! זה לא מעניין אותי ולא משעמם לי בחיים אני מסוגל להוכיח לך שאלוהים לא קיים- אז תוכיח זה מזיז לי או משו? "ואני מעוניין לעשות את זה מול כל הפורום- " ואז האגו שלך יגדל? בלי להעליב "שיראו מעוניינת אנא ממך," אם בא לי אני אשתתף אני לא בקטע שלהוכיח לאף אחד בעולם מצידי שכל אחד יעשה מה שבא לו ויעשה מה שבא לו ועל ה... של הגלגול הקודם שלי "תתקשרי לאלוהים שלך" הוא לא רק שלי " (דרך אגב, אני יודע בדיוק עם מי את מדברת- אני עוד ארחיב)- , בקטע הזה אני מעוניינת שתרחיב מי זה בדיוק? זה שמכיר אותי 22 שנה? או אופיר שהכיר אותי והתחיל לדבר איתי ולא להפך? ואתה לא מכיר את המיליונים שמדברים איתי ואני איתם אז תתחיל לרדת מהעץ שטיפסת עליו "וקבלי ממנו אישור." יש לי בחירה חופשית לא צריכה אישור מאף אחד! " אז- תודיעי כאן, בבקשה ממך, שאת מוכנה להפוך את זה לדיון." מודיעה לך שזה לא מעניין אותי בכלל ואני לא בקטע של להוכיח לאף אחד אני בקטע של איש איש באמננותו יחיה "כמה הערות לסיום- 1. אני באמת מתנצל אם נעלבת." לא נעלבת רוצה שתחזור בך ושתוסיף שאתה לא מכיר אותי בכלל פרט לפורום "לא הייתה לי שום כוונה לגרום לך להיפגע או להיעלב." שוב לא נפגעתי ולא נעלבתי אבל יש גבול שאנשים שלא מכירים אותי ידברו כאילו הם בכלל יודעים מי אני ומכירים אותי " כנראה שלא הבנת אותי. " הבנתי טוב מאוד ואני זה לא כלום ורבנים זה מטומטמים ואני לא רבנית "חוץ מזה- שמתי אותך בשורה אחת עם הרבנים הכי גדולים בעולם, " זה העלבה מבחינתי אבל לא נעלבתי "זה מראה על ההערכה שיש לי כלפיך" אתה צריך ללמוד איך להראות למישו שאתה מעריך אותו ואני לא מאמינה לך שאתה מעריך אותי כי אתה לא מעריך שום רבנים וגם אני לא ת'אמת " 2. קראתי את ההודעה שכתבתי שוב, ושמתי לב שאפשר לפרש את מה שכתבתי ככתיבה מתנשאת- " יאאאאא לא אכפת לי רק רוצה שתחזור בך "אז, רק כדי לשלול את זה- ההודעה לא נכתבה בכלל בצורה הזו, אני לא מתנשא ואני לא מתיימר להיות אחד כזה אנא, הסירו דאגה מלבכם תודה על תגובה, הפריק. " הסרתי דאגה זהו אני בעבודה ואני עסוקה מאוד! ומקווה שתחזור בך ותפסיק לבלבל לי ת'שכל! אור ואהבה כל אחד בזמן שלו אם שמתאים לו יעשה לא מעניין אותי להתווכח לא מעניין אותי לשכנע לא מעניין אותי כלום פרט אלי ומי שאני אוהבת לא מעניין אותי אחרים שלא קשורים וכן אתה ממש לא מעניין אותי אם לא בא לך להאמין באלוהים אז מה קשור אלי???? אל תאמין מה אני אלוהים שאתה בא אלי בטענות? ושלך המסנג'ר הארוך עם המספרים שנכנס אלי?

I am a freak

New member
הייתי מגיב ברצינות....

אבל אני באמת רואה שאין עם מי לדבר. שבת שלום, הפריק.

קרנוש21

New member
בסה"כ אמרתי איש איש באמונותו יעשה

ועדיין אני מבקשת שתחזור בך שאתה לא מכיר אותי!

I am a freak

New member
לא דיברתי על התוכן

אלא על הצורה שבא כתבת את ההודעה. שבת שלום

Nizzan Cohen

New member
יאללה שוש - במקום לריב, פשוט תוסיף

להודעה שלך את ה"לדעתי" המפורסם ותסיים את הוויכוח המגוכח להחריד הזה.

קרנוש21

New member
דעתו דעתי מה אכפת לי

אבל דבר אחד הוא לא מסוגל להגיד שהוא לא מכיר אותי פרט לפה!!!!!!!!!!1 פחחחחחחחחחחחחחחחחחח אגו שלו יותר מידי לא מסוגל להגיד

Nizzan Cohen

New member
טוב די קרן. את אחת מהאנשים שאני

...יותר מעריך בפורום. ושוש הוא חבר שלי. ואני באופן אישי ניפגע מהריב (\וויכוח תוסס) שלכם. אז בבקשה, תפסיקו. ושוש - אני חושב שכולם הבינו שאתה לא מאמין באלוהים. ואתה אומר את זה בכל פעם מחדש. מקובל, אבל יש אנשים שניפגעים מזה כשזה מצויין בצורה עובדה. אוקי ?! אז בבקשה.

למעלה