אז ככה
זה לא היה בכוונה להעליב. קודם לגבי הכותרת... ,זה לא היה בכוונה להעליב" נעלבתי? ביקשתי שתחזור בך ולא חזרת לגבי התוכן: "אבל, מי שיש לי חיוג מהיר אליו- זה לא אלוהים כי הוא לא קיים (זו דעתי, אני לא כופה את עצמי על אף אחד)" זו דעתך מה אכפת לי כאילו? "רוצה לפתוח את זה לדיון" לא! זה לא מעניין אותי ולא משעמם לי בחיים אני מסוגל להוכיח לך שאלוהים לא קיים- אז תוכיח זה מזיז לי או משו? "ואני מעוניין לעשות את זה מול כל הפורום- " ואז האגו שלך יגדל? בלי להעליב "שיראו מעוניינת אנא ממך," אם בא לי אני אשתתף אני לא בקטע שלהוכיח לאף אחד בעולם מצידי שכל אחד יעשה מה שבא לו ויעשה מה שבא לו ועל ה... של הגלגול הקודם שלי "תתקשרי לאלוהים שלך" הוא לא רק שלי " (דרך אגב, אני יודע בדיוק עם מי את מדברת- אני עוד ארחיב)- , בקטע הזה אני מעוניינת שתרחיב מי זה בדיוק? זה שמכיר אותי 22 שנה? או אופיר שהכיר אותי והתחיל לדבר איתי ולא להפך? ואתה לא מכיר את המיליונים שמדברים איתי ואני איתם אז תתחיל לרדת מהעץ שטיפסת עליו "וקבלי ממנו אישור." יש לי בחירה חופשית לא צריכה אישור מאף אחד! " אז- תודיעי כאן, בבקשה ממך, שאת מוכנה להפוך את זה לדיון." מודיעה לך שזה לא מעניין אותי בכלל ואני לא בקטע של להוכיח לאף אחד אני בקטע של איש איש באמננותו יחיה "כמה הערות לסיום- 1. אני באמת מתנצל אם נעלבת." לא נעלבת רוצה שתחזור בך ושתוסיף שאתה לא מכיר אותי בכלל פרט לפורום "לא הייתה לי שום כוונה לגרום לך להיפגע או להיעלב." שוב לא נפגעתי ולא נעלבתי אבל יש גבול שאנשים שלא מכירים אותי ידברו כאילו הם בכלל יודעים מי אני ומכירים אותי " כנראה שלא הבנת אותי. " הבנתי טוב מאוד ואני זה לא כלום ורבנים זה מטומטמים ואני לא רבנית "חוץ מזה- שמתי אותך בשורה אחת עם הרבנים הכי גדולים בעולם, " זה העלבה מבחינתי אבל לא נעלבתי "זה מראה על ההערכה שיש לי כלפיך" אתה צריך ללמוד איך להראות למישו שאתה מעריך אותו ואני לא מאמינה לך שאתה מעריך אותי כי אתה לא מעריך שום רבנים וגם אני לא ת'אמת " 2. קראתי את ההודעה שכתבתי שוב, ושמתי לב שאפשר לפרש את מה שכתבתי ככתיבה מתנשאת- " יאאאאא לא אכפת לי רק רוצה שתחזור בך "אז, רק כדי לשלול את זה- ההודעה לא נכתבה בכלל בצורה הזו, אני לא מתנשא ואני לא מתיימר להיות אחד כזה אנא, הסירו דאגה מלבכם תודה על תגובה, הפריק. " הסרתי דאגה זהו אני בעבודה ואני עסוקה מאוד! ומקווה שתחזור בך ותפסיק לבלבל לי ת'שכל! אור ואהבה כל אחד בזמן שלו אם שמתאים לו יעשה לא מעניין אותי להתווכח לא מעניין אותי לשכנע לא מעניין אותי כלום פרט אלי ומי שאני אוהבת לא מעניין אותי אחרים שלא קשורים וכן אתה ממש לא מעניין אותי אם לא בא לך להאמין באלוהים אז מה קשור אלי???? אל תאמין מה אני אלוהים שאתה בא אלי בטענות? ושלך המסנג'ר הארוך עם המספרים שנכנס אלי?