ppl!

ppl!

תרשמו מה לדעתכם טרק שאתם רואים בו עבודה גאונית עזבו יפה עזוב מה נמגנים במסיבות -עבודה טובה : הרשימה שלי: 1.artist matenda-fantasia 2.parasense-napalm death 3.sub 6-teder beseder זה מה שעולה לי עכשיו יאללה תתניעו!

Wolfcub

New member
נתת לי חומר למחשבה ...

TICON - We Are the Mammoth Hunters (Mos rmx & BLT feat. Danny Makov rmx) Hallucinogen - LSD (Live Mix) ושפונגל במיוחד הדיסק האחרון שלהם (מתי הם מוציאים חדש??) שכל טראק שם יצירה אומנותית בפני עצמה, מקורית ויוצאת דופן.. בעניין sub6 יש לו עוד טראקים טובים :El novasion ו-Indian Jecpot. חבל שהוא לא מוציא דיסק. הייתי שמח לדעת עליו פרטים למי שיש ...

אין ספק sub6 teder

אם היו יכולים ךהשוות את התקופה הזאת לתקופת פריחתה של המוזיקה הקלאסית היצירה הזאת שווה בערכה לגרנדיוזות שגרם הקנון של פכלוול אם את מבינה קצת בזרם הקלאסי!! דרך אגב לא הבנתי את הציטוט:the killer.. את מוכנה לפרשן לי אותו בבקשה ? תודה ונשתמע!!! ביי

אין שום בעיה

a killer in me is a killer in you means שבכל אחד מאיתנו יש רוצח !!! וזה משיר של סמאשינג פאמפקינס לא ישבת עם הרגליים בגיגית לכתוב את ההודעה סבבה....נרשם....

gpeles

New member
teder beseder

עשה יותר מידי רוח יחסית לטראק בינוני ומעלה.. נכון יש בו גרוב מגניב אבל בסך הכל הוא די מונוטוני, שמעתי יותר טובים ממנו

gpeles

New member
אהה ועל הקנון,

אם אתה שואל אותי - רצף של אקורדים.. ישנן יצירות הרבה יותר גדולות ממנה

מאיפה את?

את ואני בואתו הגיל בערך אני קצת יותר גדול מוזר לי לדבר עם משהי שגילה היוא יותר מ- 17. את עדיין הולכת למסיבות? אני רוצה להפיק איזה משהו אבלאני מחפש שותף/ה אם את מעונינת צרי איתי קשר. חוץ מזה מה את עושה בחייך הפרטיים אם יותר לי לשאול? יש לך חבר ? זה כל כך מרגש אותי בנות שמבינות במוזיקה טובה!! מה הלהקה הכי טובה בעינייך חוץ "מהדלעות המתרסקות" אני חושב שמסיב אטאק נהדרים מה איתתך? מצפה לתגובה לשאלותי בכליון עיניים שלך!!

Invisibility

New member
אמממ...

מהראש עולה לי... psysex - l.s dance parasence - Bivas Factory Psykovsky - golden green shit

../images/Emo98.gifהכי יפה

טוב אז לרשימת המועדפים שלי.... 1 Infected mushroom-Desert storm 2 Hux flux-Idiot 3 Etnica-trip tonight 4 GMS live PT1 וזה הכל להיום לילה טוב לכולם נ.ב. אם למישהו יש את " השועלים" בבקשה צרו איתי קשר. זה מהתקופה שלי.

למעלה