PPG סקר

SHIRA2811

New member
PPG סקר../images/Emo35.gif

נתחיל את היום בסקר למשועממים: מי הפאפית השווה ביותר-
באטרקאפ
בלוסום
באבלס וכמובן, מדוע ולמה?
תשובתי: באטרקאפ שולטת!! היא הגיבורה המרכזית ומראה שלא רק הבנים יכולים... היא מראה מה זה לקבל "פאף"! באטרקאפ שולטת,
שירה

הגעתי למסקנה

שלמרות שבכל הזדמנות אמרתי: "באטרקאפ באטרקאפ באטרקאפ באטרקאפ! באטרקאפ שולטת!" אני הכי אוהבת את בלוסום. היא פשוט אמיצה ובטוחה בעצמה, בוגרת מבינה עניין, ומחושבת, בעלת אחריות ואופי, וגם חברמ´נית במקרה הצורך.....! גו בלוסום והפעם זה סופי! גם יש לה שיער יפה ...
נב נכון זה היה מגניב, אם היו עושים פרק, בו מראים איך בנות הפאוורפאף היו נראות כשהן יהיו גדולות? סתם, אני רוצה לדעת איך הן יצאו, אם יהיו להן מחזרים, מי יהיו החברים שלהם, מה קורה עם האויבים שלהם...

אה ועוד משהו

אני לא אוהבת את באטרקאפ כי היא מטומטמת. וגם באבלס קצת מעצבנת, עם כל התינוקיות שלה... אבל בעצם היא תינוקת בעצמה! אז זה בסדר שהיא תינוקית..

katykr

New member
אין כמו בבלס.

כי היא הכי חמודה, הכי מתוקה , והיחידה מביניהן שבאמת מתנהגת כמו ילדה בגן!!

וגם קשוחה ומחושבת כשצריך!

*עוד יתרון לבאבלס הודות ללייסנס טו קיל שטויות בע"מ..*

Nuitari Girl

New member
אין כמו בלוסום.

פשוט אין. היא חכמה, שקולה, מנהיגה מלידה, והקשיחות והילדותיות נמצאות בה באיזון מושלם. היא לא טום-בוי שלא חושבת פעמיים, כמו באטרקאפ, וגם לא ילדותית ונאיבית כמו בבלס. ולבלוסום יש את השיער והתסרוקת הכי יפים... אוקי, אז היא שתלטנית כמו אני לא יודעת מה, אבל היא פשוט מדהימה. היא כל דבר נחמד (כמילות קטע הפתיחה).

באבלס הכי מתוקה ../images/Emo9.gif

היא חמודה, היא מתנהגת כמו תינוקת.. *וזה טוף מאוד
* ו.. אמ.. זהו
באטרקאפ מעצבנת אותי, לא יודייע למה
ובלוסום מתלהבת..
למרות שהיא ג´ינג´ית, וג´ינג´י זה שולט!! אבל.. ארגגג, לא משנה
בלאט, חתימה חתימה חתימה.. ארגג

*hadas*

New member
../images/Emo105.gifButtercup!!!../images/Emo105.gif

היא הכי שווה ,הכי קשוחה והכי חמודה

pokegirl

New member
באטרקאפ!!!

כי היא פשוט שולטת!!!! אני לא יכולה אפילו לתאר את זה במילים!! :)))) ובחייכם, בלוסום? שקולה? היא נוטה להסחף משהו פחד!

stonekeeper

New member
באטרקאפ כמובן!!

ושלום, אני חדש בפורם... הייתי רואה את הסידרה הזאת כל יום ב Cartoon Network אבל נראה לי שכבר ראיתי את כל הפרקים אז התחיל להיות משעמם... אבקר בפורם הזה מידי פעם

casperit

New member
בסקר דווקא בבלס ניצחה...

אני הכי אוהבת אותה, היא תינוקית ומתוקה כזו. היא יכולה להיות מאוד חכמה שהיא רוצה ואם יתנו לה הזדמנות היא יכולה להיות מאוד חזקה. יעל

למעלה