PPC ודסטינטור.

amirshoshani

New member
PPC ודסטינטור.

שלום חברים. אני אורח מהפורום השני.
, אבל אני חייב דסטינטור שאין ולא יהיה על האחר. האם מישהו יודע איזה PPC מינימלי אני צריך להחזיק בשביל דסטינטור ? הכוונה למכשירים שנמכרים עדיין כחדשים, עם רמקול שניתן לשמוע ברכב, אבל כל השאר לא חשוב ? יכול להיום חיבור עם כבל לGPS, יכול להיות BT ויכול להיות המקלט הGPS מובנה. מה אתם אומרים ?

shed

New member
---->

"שאין ולא יהיה על האחר" - ובכן, בקרוב כן תהיה תוכנת ניווט door 2 door בארץ. יש לה כבר שם (UDrive), היא נמצאת בבטא אצל כמה מאושרים, ואומרים שהיא מעולה.

amirshoshani

New member
../images/Emo4.gif ומה טיבה של תוכנה זו ?

האם היא תדע לנווט אותי בין רחובות הערים ? האם תהיה לה הנחייה קולית כך שניתן יהיה להשתמש בה תוך כדי נהיגה ?

shed

New member
כן, ו... כן

תדע לנווט אותך בין הערים ובתוכם, למצוא כתובת או נקודת עניין (בתי חולים, מסעדות, תחנות דלק וכו') ולהנחות אותך בפקודות קוליות עד שתגיע למחזו חפצך שמח וטוב לב. אם רק בשביל זה אתה רוצה לרכוש PPC - תחסוך לעצמך את הכסף ואת הטרחה בלהסתובב עם שני מכשירים.

shed

New member
----> אמיתי אמיתי ../images/Emo6.gif

ראיתי במו עיני (זאת היתה אחת הפעמים היחידות בחיי שבה הצטערתי על זה שלא השקעתי בשיעורי ריצה בב"ס
אחרת הייתי פשוט תופס את המכשיר ומתחיל לרוץ...)

amirshoshani

New member
../images/Emo8.gif טוב, בגיל 100 כבר קשה לרוץ

לפחות לפי גילך בכרטיס האישי. אני למדתי לרוץ למרחקים רק בגיל 36, וחבל שלא הייתי לידך כי אני הייתי יכול גם לקחת את המכשיר וגם לברוח רחוק...

shed

New member
לא.

התוכנה (כמו כל תוכנה לפאלם) תוכננה ונבנתה למערכת הפעלה נורמלית ולא תרוץ על win ce בגרסותיה השונות. דרך אגב, לדברי המפתחים היא אמורה לרוץ גם על מכשירים ישנים.

shed

New member
---> אתה יודע, מע' שלא שוחטת את

המכשיר שעליה היא רצה, לא דורשת 1MB כדי לכתוב "Hello world", כזו שתוכננה ל-PDA ולא ל-Thin terminal... בקיצור: מערכת הפעלה ולא אוסף של GUI.

amirshoshani

New member
../images/Emo5.gif איך הרמת לו להנחתה עו"ד פרטי

לא ברורה לך התשובה המתבקשת לשאלה כמו שלך ?

דווקא ברורה, שיהנה

היה לי ברור מה הוא יכתוב ואם הרמתי לו להנחתה והוא נהנה מזה, לבריאות לו, אני מפרגן. אני לא "מתאבד" על מערכת ההפעלה של הפוקט או של הפאלם, יש לי הערכה רבה לזו של הפאלם. שנים רבות מאוד השתמשתי בפאלם. באיזה שהוא שלב בחרתי לעבור לפוקט, אני שלם ושמח על הבחירה הזו ועדיין יש יתרונות לפאלם שאני מתגעגע אליהם.

eranglr

New member
אני מצטער שאני סקפטי../images/Emo14.gif

כמה זמן כבר שאני שומע על התוכנה הזאת.. כל כך הרבה, אני אפילו חולם עליה לפעמים - זאת כבר פאטה מורגנה יותר מאשר תוכנה.. ניווט לפאלם.. Udrive אתה אומר שקוראים לה ? ובכן ידידי, אגלה לך שכבר שנים כותבים כאן על תוכנות ניווט שמתכננים לפאלם, וכבר חודשים מבטיחים על גבי הפורומים השונים (פאלם/פאקט) שאוטוטו יוצאת התוכנה.. ובכן - כן, אני סקפטי, השמועות הנ"ל וכביכול ה"תוכנה שרצה על מספר פאקטים" רק גורמת להמתין ולחכות. זה מזכיר טיפה את האימרה הידועה של הישראלי המצוי: "כן בטח, עוד 2 דקות אני שם.." - כאשר 2 דקות בשפת ישראל הינם- חצי שעה-שעה.. זה לא שאני לא מפרגן למפתחי התוכנה - חס ושלום, אך אני חושב שזריקת משפטים לא נכונים עובדתית לאוויר רק גורמת למשתמשים פוטנציאליים לאכזבה קמעה.. זה הכל. בכל מקרה- אני מאחל הצלחה למפתחי התוכנה ולמפרסמיה.. הרשמיים (או לאו דווקא..)
חג שמח לכולכם -

udrive

New member
אני מסיר את הכובע ומבקש סליחה |שריף

אני כבר לא אמין..
פרסמתי מוקדם מדיי.. נו טוב.. אז לכל הלא מאמינים, סקפטים וסתם כאלה שצריכים "להרגיש בידיים"... עמדת התצוגה של הראל ברחוב הברזל 34 מכילה את הפלא השביעי עובד
מקוה שזה תשמש ראיה קבילה גם לעורכי הדין שביננו ("בטח זה איזה סרטון וידאו שהקליטו על PPC..") לילה טוב, משה

gabimaor

New member
שלום

למה שלא תגרום למערכת לעבוד על פוקט? הרי זה יפתח שוק רחב הרבה יותר מבחינתכם. מעבר לזה שאין לי ספק שהרבה אנשים ישמחו "להעניש" את GPS&MORE וילכו למתחרה.

AYELET1

New member
"לגרום למערכת לעבוד על פוקט"?

נדמה לי שיש כאן חוסר הבנה מסויים ניתן לכתוב תכנה נוספת, באותו סגנון לפוקט. לא ניתן לגרום לתכנת פאלם לרוץ על הפוקט (אולי על אמולטור מתאים, אם יש, אבל זה לא רציני) ואלו כמובן שיקולים כלכליים של החברה מעבר לזה,: למה לדעתך לתוכנת ניווט לפוקט יהיה שוק גדול יותר מזו של הפאלם בישראל? דווקא לפוקט יש כבר תחרות בפאלם כרגע אין שום תוכנה המהווה תחרות, חלק מה"עורקים" לפוקט הם כאלו שזקוקים לתוכנת ניווט וזו הסיבה ל"עריקה" (ולפני שקופצים עלי- במרכאות כפולות ומכופלות
). יש שוק גדול ורחב של משתמשי פאלם צמאי תוכנה בסגנון הדסטינייטור (שאגב, כנראה הפך לשם גנרי בפי העם...)

gabimaor

New member
אסביר את עצמי

כמובן שהתכוונתי לפיתוח של תוכנה זהה שתעבוד על הפוקט.ברור לי שלא ניתן לקחת תוכנה לפאלם ולהריץ אותה על פוקט. לגבי נתח השוק,לא טענתי שיש יותר פוקטים מפלאמים ולכן נתח השוק גדול יותר.מה שכתבתי הוא שאם הם יוציאו גירסה לפוקט הרי שנתח השוק שלהם יגדל משמעותית-כל אנשי הפוקטי יהיו לקוחות פוטנציאליים. עכשיו זה בסדר?

למעלה