!POWER! UNLIMITED POWER

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
!POWER! UNLIMITED POWER

שלום חברים. כפי שאתם שמים לב, הצטרפתי לניהול בפורום זה. מי שלא מכיר אותי - קוראים לי דני, ואני מנהל כאן עוד 2.5 פורומים בתפוז: משחקי תפקידים, גיבורי על, ורובוטריקים (שייסגר בקרוב) דין פנה אליי וביקש שאעזור לו עם הפורום, והיות ואני במילא מבקר פה כל יום, אמרתי - למה לא? אז קבלו אותי. מאסטרו - מארש חיילי האימפריה בבקשה! אשמח אגב, להפוך שרשור זה לשרשור היכרות/התפקדות של הפורום.

zigmond 69

New member
ידעתי שאני מכיר אותך מאיפה שהוא...

הייתי פעם בפורום של משחקי תפקידים,אבל התעצלתי להמשיך... בכל מקרה,אני בר, בן 18,חובב מושבע של SW,כמו גם של משחקי תפקידים ופנטזיה. (לא הפסדתי אייקון או ביגור כבר 4 שנים...) שמח להיות חבר בפורום המצויין הזה.

נעים מאוד........

אני אלכס,בן 23 מאשדוד, מעריץ של מלחמת הכוכבים וסופרמן כבר שנים :)

תתחדש על התפקיד

קוראים לי טל, 12 (כן, כן, אני קטן מכולם פה ב-10 שנים) מרעננה סיטי, וחובב מושבע של מלחמת הכוכבים, מד"ב, ופנטזיה משחקי תפקידים.

מ א ג ר ט

New member
בהצלחה!

תהנה בניהול הפורום! אני שירה, נעים להכיר. חובבת גדולה של מדע בדיוני ופנטסיה (מד"ב זה לטלויזיה ופנטסיה זה לספרים). ואל תשכחו שקבענו להתחיל לדבר על "אימת הפאנטום" ביום ראשון, לאחר שחברי הפורום יראו אותו בזמנם הפנוי. אני באופן אישי לא אהיה כאן הרבה שבוע הבא כי יש לי טיול שנתי והרבה תכנונים לבילויים... סופשבוע טוב!

DDN

New member
תמיד רציתי גרופיז

מקווה לא לגמור כמו טים אלן בGALAXY QUEST

למעלה