POWER TO THE PEOPLE!!!!!! סתם התחשק לי לומר את זה... והמבין יבין (דני)
S Sababush New member 10/12/02 #1 POWER TO THE PEOPLE!!!!!! סתם התחשק לי לומר את זה... והמבין יבין (דני)
S Sababush New member 10/12/02 #5 כן?? חחח סיפרתי לך או שדני סיפרה לך?? לא אהבתי את השיר שלו! אבל זה היה כיף לצעוק לו כל הזמן POWER TO THE PEOPLE אבל הפחדנו אותו :-|
כן?? חחח סיפרתי לך או שדני סיפרה לך?? לא אהבתי את השיר שלו! אבל זה היה כיף לצעוק לו כל הזמן POWER TO THE PEOPLE אבל הפחדנו אותו :-|
S Sababush New member 10/12/02 #7 כן הוא כל הזמן שר את זה ובCDUK אני וחברה שלי כל הזמן צעקנו לו POWER TO THE PEOPLE!! איך הוא נבהל! חחח
כן הוא כל הזמן שר את זה ובCDUK אני וחברה שלי כל הזמן צעקנו לו POWER TO THE PEOPLE!! איך הוא נבהל! חחח
S Sababush New member 10/12/02 #9 שיר הסולו של לי... ../images/Emo13.gif היה אותו ברדיו באנגליה (CAPITALFM), חברה שלי הקליטה ונתנה לי לשמוע ביום שבת, מחוץ לCDUK... הוא לא משהו... שקט מדי... ווסטלייפי כזה
שיר הסולו של לי... ../images/Emo13.gif היה אותו ברדיו באנגליה (CAPITALFM), חברה שלי הקליטה ונתנה לי לשמוע ביום שבת, מחוץ לCDUK... הוא לא משהו... שקט מדי... ווסטלייפי כזה
S Sababush New member 10/12/02 #11 לא צחקנו, חחח סתם צעקנו את זה כל הזמן היה מצחיק לראות את הפרצוף שלו איך הוא נבהל
S Sababush New member 11/12/02 #16 חחחחחחחחחחחחחחחחחח *לירון נקרעת מצחוק* סורי, זה פשוט הזכיר לי POWER TO THE PEOPLEEEEEEEEEEEEEEE חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח *לירון נקרעת מצחוק* סורי, זה פשוט הזכיר לי POWER TO THE PEOPLEEEEEEEEEEEEEEE חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח