Power ranking- סיבוב ראשון

Rapgamer

Well-known member
אנחנו בשלהי עונת ההעברות ורוב הקבוצות כבר קיבלו צורה ברורה. נועם הציע לדרג את 30 הקבוצות לפי הסדר מהתחתית לצמרת- מוזמנים להצטרף.

נתחיל בקבוצות במקום 26-30.

Rapgamer

Well-known member
שלי
30. וושינגטון- הגולד סטנדרט של טנקינג. ניצחו 15 משחקים בעונה שעברה ורק ממשיכים להתפרק מנכסיהם.
29. ברוקלין- הטרייד על ברידג'ס והעובדה שקיבלו את בחירות הדראפט שלהם בחזרה מפלס להם את הדרך לעונת טנקינג אגרסיבית. יש להם עוד כמה שחקנים ראויים בסגל אבל סיכוי טוב שיעברו בטריידים במהלך העונה.
28. פורטלנד- לא חושב שהיא כזאת נוראית בואקום אבל העובדה שהיא במערב תעלה לה בעוד כמה הפסדים.
27. דטרויט- הולכים להשתפר השנה. אבל גם אם יכפילו את מספר הניצחונות שלהם זה עדיין מסתכם ב28.
26. יוטה- היו כמה מועמדות למקום הזה. בלי לגלוש לסיבוב הבא- שמתי את הג'אז כי הם מחפשים טרייד על מארקנן ובלעדיו הם ממש זבלה. איתו הוא שווים עוד כמה מקומות.

Krit123

Well-known member
30. וושינגטון - זבי עליהם שהעבירו את דני לקבוצה חלשה אחרת. טוב לפחות שם יש אופק. מי נכשל נחרצות בפיתוח שחקנים ושש לשחרר את הצדיק בסדום שפרץ? זה אנטי כדורסל ורוח ספורטיבית. לא מעבירים שחקן צעיר בעלייה (עם צפי לדפוק מספרים בקבוצה קרקשה) על חוזה נהדר עם רול נחשק ברחבי הליגה תמורת שתי בחירות.
לוויזארדס יש מסורת ארוכה של לוזריות ששיפור קל בחמישייה לא תעצור. חוץ מבאב קרינגטון אין שם מה לראות. סאר הבחירה השנייה לא החליט איזה עמדה הוא. יכולת גבוהה של קוזמה רק תאיץ טרייד לכן קשה לבנות עליו בטור הניצחונות.

29. ברוקלין - תפתח את העונה עם שחקן קומפטנטי בכל עמדה ובכל זאת חצי מהם מועמדים לטרייד, אני לא חושב שהם יודעים בוודאות מי מאמן אותם, לא יודע, מרגיש לי שהם גרועים ומנסים להיות כי קיבלו את הבחירה שלהם בחזרה לדראפט 2025.

28. דטרויט - החלטתי להקל עימם כי בכל זאת יש אפסייד ופריצה אחת מסוגלת לשנות את התמונה דרמטית בתחתית. הם מאסו בטנקינג כך שפתיחה טובה דווקא תעודד אותם אחרי הביזיון אשתקד שהגיע עד כדי פיטורי מאמן לו הם משלמים הון עתק. רצף ההפסדים שלהם היה אחד הדברים המעניינים ביותר שקראו בליגה אשתקד והפך את המשחקים שלהם לשווי צפייה מזה עשור פלוס. אני בעד שימשיכו.

27. שיקאגו - בהנחה שלאבין חוזר לשחק בצוותא עם השיפור של ווייט, יש להם יכולת לקושש ניצחונות. אני חושב שהם היו בסדר בהגנה. הרוקי שלהם אחלה דאנקר שבעולם. לונזו יתקמבק? שילמו סכום מוגזם לפטריק וויליאמס. יש להם שחקני האסל והגנה בסגל פה ושם.

26. יוטה - התלבטות. שארלוט, בלייזרס וסאן אנטוניו בדיון. על פניו מאמן טוב ומבטיח וכוכב, רק שה-GM רוצה לזרוק את העונה ואת מארקנן, לסחור בשוט בלוקר וכו'. הם ניצחו 20 מתוך 22 או משהו כזה, כנראה שעדיף לבחור כאן בלייזרס ובכל זאת, אני משוחד לגבי הסחלה בפורטלנד

fatnoam

Active member
30. וושינגטון - כבר שנתיים שהם מעבירים שחקנים פרודקטיבים תמורות כלום. השחקנים שנשארו או שלא אכפת להם לנצח/להפסיד, או שאין להם מספיק כשרון בינתיים כדי להשפיע על זה. אני חושב שהם הולכים לשבור שיא הפסדים שלילי או לפחות לעמוד שם באיזור חיוג של דטרויט/קליבלנד מהעונות הנוראיות

29. ברוקלין - לגמרי רוצים להפסיד אחרי שהצליחו להחזיר לעצמם את בחירת הדראפט השנה, אבל קאם תומאס מתפוצץ לפעמים מה שמייצר ניצחונות לא צפויים. נותן להם את האדג׳ על וושינגטון כי קלאקסטון זה שחקן עם ווינינג מנטליטי.

28. יוטה - יש לבן שצפוי להיבחר ראשון בדראפט. טריידר דני הולך להתאבד עליו לדעתי. קלארקסון, סקסטון, מארקנן כנראה לא יסיימו שם את העונה... ווקר קסלר עשה את כל הדרך מ-team usa לסאמרליג, עושה רושם שאפילו אצלו יש רגרסיה, משמע מלא דקות משחק.

27. בולס - הם הולכים להיות גרועים בכוונה ולדעתי הולך להיות עוד משבר עם זאק לאבין. מהרגע שהסוכן שלו עלה ואמר Zach has been nothing but professional הרוח של ג׳רי קראוס התחילה לפלוט קיטור שלילי. בהצלחה להם עם השנה המקוללת שתבוא.

26. שארלוט - אפרופו מועדונים מקוללים. לדעתי גם הפיסטונס וגם הבלייזרס עשו יותר בשביל לנצח משחקים בשנה הקרובה. הבלייזרס מועמדים להיכנס כאן, ובכן, כי הם במערב, ובמזרח כל הנמושות משחקות נגד עצמן... אבל אחרי התלבטות החלטתי לתת את האדג׳ לבלייזרס.

למעלה