30. וושינגטון - זבי עליהם שהעבירו את דני לקבוצה חלשה אחרת. טוב לפחות שם יש אופק. מי נכשל נחרצות בפיתוח שחקנים ושש לשחרר את הצדיק בסדום שפרץ? זה אנטי כדורסל ורוח ספורטיבית. לא מעבירים שחקן צעיר בעלייה (עם צפי לדפוק מספרים בקבוצה קרקשה) על חוזה נהדר עם רול נחשק ברחבי הליגה תמורת שתי בחירות.
לוויזארדס יש מסורת ארוכה של לוזריות ששיפור קל בחמישייה לא תעצור. חוץ מבאב קרינגטון אין שם מה לראות. סאר הבחירה השנייה לא החליט איזה עמדה הוא. יכולת גבוהה של קוזמה רק תאיץ טרייד לכן קשה לבנות עליו בטור הניצחונות.
29. ברוקלין - תפתח את העונה עם שחקן קומפטנטי בכל עמדה ובכל זאת חצי מהם מועמדים לטרייד, אני לא חושב שהם יודעים בוודאות מי מאמן אותם, לא יודע, מרגיש לי שהם גרועים ומנסים להיות כי קיבלו את הבחירה שלהם בחזרה לדראפט 2025.
28. דטרויט - החלטתי להקל עימם כי בכל זאת יש אפסייד ופריצה אחת מסוגלת לשנות את התמונה דרמטית בתחתית. הם מאסו בטנקינג כך שפתיחה טובה דווקא תעודד אותם אחרי הביזיון אשתקד שהגיע עד כדי פיטורי מאמן לו הם משלמים הון עתק. רצף ההפסדים שלהם היה אחד הדברים המעניינים ביותר שקראו בליגה אשתקד והפך את המשחקים שלהם לשווי צפייה מזה עשור פלוס. אני בעד שימשיכו.
27. שיקאגו - בהנחה שלאבין חוזר לשחק בצוותא עם השיפור של ווייט, יש להם יכולת לקושש ניצחונות. אני חושב שהם היו בסדר בהגנה. הרוקי שלהם אחלה דאנקר שבעולם. לונזו יתקמבק? שילמו סכום מוגזם לפטריק וויליאמס. יש להם שחקני האסל והגנה בסגל פה ושם.
26. יוטה - התלבטות. שארלוט, בלייזרס וסאן אנטוניו בדיון. על פניו מאמן טוב ומבטיח וכוכב, רק שה-GM רוצה לזרוק את העונה ואת מארקנן, לסחור בשוט בלוקר וכו'. הם ניצחו 20 מתוך 22 או משהו כזה, כנראה שעדיף לבחור כאן בלייזרס ובכל זאת, אני משוחד לגבי הסחלה בפורטלנד