power metal

November rain

New member
אממ...

סימפוניק/הוליווד פאוור? מה הקטע של ההוליווד? לא צריך להגזים עם החלוקה של הפאוור... בכל מיקרה, לפי החלוקה הזאת לאן היית משייך את נייטוויש? סימפוניק? או אולי פאוור מלודי? נראה לי ששילוב של שניהם... ובקשר לגרייב דיגר, לדעתי יש בהם משהו מהפאוור וכן אפשר להחשיב אותם ללהקת פאוור, אפשר להגיד עם אלמנטים של הבי ( לדעתי הם פשוט הבי פאוור ).

metal head

New member
לה לה לה

נייטוויש זה מלודי, ויש בזה גם אלמנטים של פולק... הקטע של ההוליווד שמעתי הרבה וחשבתי שזה שטויות בהתחלה אבל אחר כך נכנסתי לאחד האתרים של ראפסודי ושם הסבירו מה זה.. זה נקרא ככה בעיקר בגלל המוזיקה הקלאסית עם הסימופניה והכל כמו פסקולים של סרטים, זה בערך ההסבר אני לא זוכר באיזה אתר זה היה בידיוק

Nightwish-boy

New member
אל תהיה בטוח...

דבר ראשון- תודה שהזכרת לי, כשאמרתי ספיד פאוור התכוונתי לפאוור מלודי. ספיד-פאוור זה תת ז´אנר שלו לדעתי... כי איך נגיד תגדיר בלדה של להקת ספיד מטאל? דבר שני- מה שאתה קורא סימפוני-הוליווד נקרא אצל אנשים אחרים קלאסיקל. נכון שיש הרבה קרבה בין הקלאסיקל לפאוור אבל זה סגנונות קצת שונים (אפשר לומר שהקלאסיקל זה האח הצעיר השני של ההבי מטאל). שלך דור

metal head

New member
אל תקח את זה אישית

אבל אם שם כמו שלך זה ממש לא מפתיע שאתה שואל שאלה כזאת... פאוור מטאל זה הבן דוד הצעיר של הheavy metal הישן והטוב זה פחות כבד מהבי וזה משלב בעיקרון מוזיקה קלאסית ומלודיות מצויינות, גם המילים שם די דפוקות על כל מיני דרקונים ולוחמים ומלאכים נדחמדים אבל עקרונית המוזיקה עצמה מצויינת מאוד

Nomaed Dominus

New member
hahaha!!!

this is funny!!! it is trully getting down on Power Metal, but same as the document about how to be true Blacker :)

holywood

New member
בלאק מטאל. עוד יותר מצחיק.

אני בטוח שרבים ראו את זה, במיוחד מי שמבקר בוואלה אבל יש גם כאלה שלא אז בבקשה.

November rain

New member
../images/Emo13.gif ענק!

הקטע עם הבלאק כבר מוכר... אבל זה עם הפאוור... אני עדיין נשפך מצחוק... האמת שזה נתן לי רצון להקים להקת פאוור... חבל שאני לא גרמני או שבדי...

holywood

New member
מה שאתה צריך זה

ביקור במישרד הפנים, אולי הם יעזרו לך.

למעלה