porcupine tree

קיפוד fresh

לא כתבתי ביקורת על הרבה אלבומים, אתה יודע. אין סיבה מיוחדת - מלבד העובדה שההרכב הזה לא עושה לי את זה. שמעתי היום שוב את Sideways ושוב לא התרגשתי. התג הפרוגרסיבי תמיד מאולץ - אף אחד לא עושה מוזיקה כדי שיתייגו אותו, אלא שיאזינו לו ויעריכו אותו. במקרה של פורקיופיין, אני לא מוצא אילוץ. זה פרוג-לייט, כמו הרבה הרכבי פרוג-לייט.

dpascal2

New member
רגערגערגע

כשאתה אומר לייט פרוג אתה מתכוון "נוגע קלות בפרוג" או משהו בנוסח "מק-פרוג" ? שקול מילים, הא ?

מק-פרוג, פרוג-לייט, פסדואו-פרוג

תקרא לזה איך שתקרא, זה פרוג-פופ, פרוג קליל, פרוג-פסייכ, מה שאתה רוצה. אפשר גם להוציא אותם מרשימת הפרוג ועדיין השמיים לא ייפלו.

dpascal2

New member
../images/Emo122.gif

אני חייב לנוח קצת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=220

תראה, בסה"כ זה נכון

פורקיופיין טרי מעולם לא היו פסגת הפרוג הבינלאומי, וטוב שככה, בעצם.

dpascal2

New member
יש עוד להקות שהן לא אוורסט ו K2

והן כן מופיעות ב www.atonalisholet.co.il, לא אנקוב בשמות כי זה יעורר רק עןד ועוד וויכוחים, בין RIO לקונטרפונקט טוב שיש גם כמה גבעות רעננות לעשות בהן פיקניק, נכון, לא אוורסט אבל שווה טיפוס,

הייתי מוכרח לבדוק

אם באמת יש אתר שנקרא www.atonalisholet.co.il. הרגת אותי. נראה לי שלא הבנת אותי, לפחות. פורקיופיין טרי היא אחת מהלהקות האהובות עלי ביותר. לגבי אורי... טוב, הוא אורי, ומעניין אותו מה שמעניין אותו. על זה באמת אין מה להתווכח.

זה עניין של טעם אישי

החברה שלי, למשל, מתחברת לעץ הקיפוד במהירות רבה. אני לא. זה לא קשור ל"אטונאלי שולט", זה קשור יותר ל"מקפיץ לי את המוח או סתם עובר כמו רוח בערבי הנחל".

dpascal2

New member
תגלית מדהימה

נגן את עפיה ברמקול ימין ואת אבי ביטר בשמאל, זה אוונט פרוג GTI,

jazzis

New member
תגידו. באמת. מה לאזזל זה חשוב...

עם להקה זו או אחרת היא פרוג ולפי איזה קריטריון? ברור, זה תמיד נושא לוויכוח ווויכוח זה טוב לפורום - יש אשקן!!! אבל אפשר גם למצוא נושאים קצת יותר .... מעניינים? אדם

dpascal2

New member
עיזים ,קיפודים ומה שביניהם

אבשלום קור באטרף, עזאזל כותבים ב-ע, עזאזל הוא שמו של הר מקראי שאליו נשלחו שעירים (גדיים) רכים כקורבן, בקיצור: עז-אזל (נגמר,קפוט),

jazzis

New member
ידעתי....

האהאהא... אז ככה, נכון יש עזאזל, כמו שאתה אומר... אבל יש גם אזזל - אחת השמות החלופיים של הסטן. הבטוי "לך לאזזל" הוא בערך תרגום העיברי ל-Go to hell ולחלופין "מה לאזזל" קרוב ל-What the hell? קפיש? :) אדם

avivs

New member
אם כבר עוסקים אנחנו בעץ קיפודים

איזה אלבום/ים הכי אתם ממליצים בתור התחלה איתם?

תלוי איזה צד שלהם אתה מעדיף

אם אתה מתחבר יותר לשירים אלטרנטיביים עם הרמוניות של מיליון קולות וכמה קטעים אינסטרומנטליים מנצנצים, אז Stupid Dream או Lightbulb Sun. אם אתה רודף אחר הצד היותר ספייס-רוקי הפסיכדל שלהם, אז Signify וUp on the downstair. אם אתה מתחבר יותר לפרוג-מטאל, אז In Absentia.

epitaph

New member
מניסיוני האישי...

התחלתי עם Recordings ו- Lightbulb Sun. זו בהחלט היתה התחלה נחמדה.

tz6

New member
ולמה אני מתחבר

אם אני אוהב את recordings? כלומר - מה זה - ספייס-רוק-פסיכדלי, אלטרנטיבי? האמת שאני לא רוצה את רקורדינגס שוב - בא לי משהו אחר. פורקיופיין, אבל אחר...

Recordings

הוא די זהה לLightblub Sun כי מדובר בסה"כ בOuttakes מאותו סשן של הקלטות. אבל Lightbulb Sun מלא בשירים נפלאים שלא נמצאים בRecordings, כך שאם אתה לא מכיר - חובה!

למעלה