לא כתבתי ביקורת על הרבה אלבומים, אתה יודע. אין סיבה מיוחדת - מלבד העובדה שההרכב הזה לא עושה לי את זה. שמעתי היום שוב את Sideways ושוב לא התרגשתי. התג הפרוגרסיבי תמיד מאולץ - אף אחד לא עושה מוזיקה כדי שיתייגו אותו, אלא שיאזינו לו ויעריכו אותו. במקרה של פורקיופיין, אני לא מוצא אילוץ. זה פרוג-לייט, כמו הרבה הרכבי פרוג-לייט.
והן כן מופיעות ב www.atonalisholet.co.il, לא אנקוב בשמות כי זה יעורר רק עןד ועוד וויכוחים, בין RIO לקונטרפונקט טוב שיש גם כמה גבעות רעננות לעשות בהן פיקניק, נכון, לא אוורסט אבל שווה טיפוס,
אם באמת יש אתר שנקרא www.atonalisholet.co.il. הרגת אותי. נראה לי שלא הבנת אותי, לפחות. פורקיופיין טרי היא אחת מהלהקות האהובות עלי ביותר. לגבי אורי... טוב, הוא אורי, ומעניין אותו מה שמעניין אותו. על זה באמת אין מה להתווכח.
עם להקה זו או אחרת היא פרוג ולפי איזה קריטריון? ברור, זה תמיד נושא לוויכוח ווויכוח זה טוב לפורום - יש אשקן!!! אבל אפשר גם למצוא נושאים קצת יותר .... מעניינים? אדם
האהאהא... אז ככה, נכון יש עזאזל, כמו שאתה אומר... אבל יש גם אזזל - אחת השמות החלופיים של הסטן. הבטוי "לך לאזזל" הוא בערך תרגום העיברי ל-Go to hell ולחלופין "מה לאזזל" קרוב ל-What the hell? קפיש? אדם
אם אתה מתחבר יותר לשירים אלטרנטיביים עם הרמוניות של מיליון קולות וכמה קטעים אינסטרומנטליים מנצנצים, אז Stupid Dream או Lightbulb Sun. אם אתה רודף אחר הצד היותר ספייס-רוקי הפסיכדל שלהם, אז Signify וUp on the downstair. אם אתה מתחבר יותר לפרוג-מטאל, אז In Absentia.
הוא די זהה לLightblub Sun כי מדובר בסה"כ בOuttakes מאותו סשן של הקלטות. אבל Lightbulb Sun מלא בשירים נפלאים שלא נמצאים בRecordings, כך שאם אתה לא מכיר - חובה!