"popular"

okok4

New member
"popular"

על הגיאוניות של הסדרה כבר כתבו רבים וטובים ממני. אבל היום היא ממש פרצה דרך. פארודיה על אוסאמה בן-לאדן, "אייר התרסקות". והפרק צולם מס´ שבועות בודדים לאחר מתקפת הטירור על התיאומים, ממש מפתיע שככה האמריקאים מצליחים ליצור הומור שחור עצמי בעודם שרויים בגל לאומני מתפרץ. מצד שני, לא מפתיע שהסדרה כשלה בארה"ב, הם עדיין לא מוכנים לזה. כל שנותר זה להודות לטלעד על שידור 48 פרקי הסדרה ברצף (!), ללא ספק תקדים בעולם הטלווזיוני הישראלי הקלוקל. הסדרה כבר יצאה על DVD? וכמובן
מרי צ´רי
, הדמות על סף פיגור המהממת ביותר שנוצרה.

okok4

New member
מה? ../images/Emo123.gif

תקום מהכיסא של המחשב ולך לעמוד בפינה! טוב, נרגעתי. הסדרה משודרת כבר שנה בימי חמישי בשעה 18:30 בטלעד. הסידרה היא פארודיה על כל סדרות הנעורים האמריקאיות הטפשיות (בוורלי, דוסון וכו´) אך מה שבאמת מיוחד בה זה השילוב של הפנטזיה. הדמיות פונות למצמה לעיתים, מדמיינות, והכל בסארקזם מתפרץ (ניקול, הדמות הביצ´ית) ובהומור פרוע (מרי צ´רי, הדמות שאני הכי אוהב). הבימוי מאוד קופצני ותזזתי והעריכה מהירה, כמו בקומיקס. סיפור המסגרת הכללי הוא שתי נערות, סאם וברוק, שהוריהם מתחתנים והן הופכות לאחיות חורגות. כל החבר´לך לומדים בתיכון קנדי ומחולקים למחנות של "פופלריים" וחנאנות. חצי מהדמיות בסדרה מוקצנות ברמה של טירוף (במיוחד מרי צ´רי וניקול, וגם אפריל טונה, מפלצת דוחה וג´ניגית, והחבר המוזר שלה, וגם המורה לכמייה שלהם, שלא ממש ברור אם זה גבר או אישה). הדיאלוגים בסדרה ממש מתוחכמים, כמו למשל שהשחקנית שמגלמת את ניקול ג´וליאן היא לסבית במציאות, וכמעט בכל פרק יש איזו התיחסות לזה, במישור זה או אחר של העלילה. בהתחלה זה קצת מוזר אבל אחר כך מתמכרים. נשארו פחות מעשרה פרקים עד לסיום הסדרה, אז אני ממליץ להזדרז.

Gloria_Nathan

New member
למישהו יש מושג איך השחקנית...

של בובי גלאס הגיע לסדרה הזאת?? אם אני זוכרת נכון מדובר בשחקנית מאוד רצינית ששחקה ב"עגבניות ירוקות מטוגנות" אז מה לעזעזל היא עושה משחקת she-man??? ושלא תבינו לא נכון, אני חולה על הסדרה הזאת! לא יוצא לי ממש לראות אותה בגלל שזה נופל לי על גיטרה אבל אני עוקבת כמה שאני יכולה. (והרי הריסון לנצח!) אבל זה נראה כנפילה רצינית לשחקנית כמוה.

למעלה