Pool

zoomout

New member
Pool

שלום רב ! איך אני יכול למחוק קבצים שלא השתמשתי בהם בפרוייקט מהתיקיה של הפרוייקט ומ pool. למשל אני בונה ערוץ תופים,אז אני עושה import לדגימות של תופים,עכשיו כל דגימה שאני מנסה מועתקת לתיקיה של הפרוייקט (ככה הגדרתי שיהיה אפשר להעביר את הפרוייקט לאנשים אחרים),מה שקורה זה שעד שאני בוחר דגימה שמתאימה לי,אני עובר הרבה דגימות וכל הדגימות מועתקות לתיקיה של הפרוייקט מה שעושה בלגן ומקשה לשלוח את זה בגלל גודל.בסוף אני רוצה שבתיקיה הזאת וב pool ישארו רק הדגימות שהשתמשתי בהם וכל השאר ימחקו.איך עושים זאת ? יש דרך שקיובייס יחפש אוטומתית את הקבצים שלא בשימוש כמו שיש ב Battery ? תודה. תודה.

כן

אחרי שתיכנס לPOOL תראה שיש לך באופציות מחיקה - יש למחוק מתוך הפרוייקט ויש למחוק בכלל

zoomout

New member
תודה,גם מצאתי עכשיו שיטה יותר טובה

שעושה את זה אוטומטי.פשוט לעשות את האופציה Save project to new folder ואז יש לסמן delete unused files.

ישנה פונקצייה ייעודית לכך שהיא טובה עוד יותר.

בתפריט File, לחץ על אופציית Cleanup של קיובייס. התוכנה תשאל אותך איזו תיקייה ברצונך לסרוק. לאחר מכן היא מבצעת סריקה של כל קבצי האוודיו וה- Edit וה- Images ובודקת האם הם בשימוש בחלון ה- Arrange (=חלון העבודה הראשי של קיובייס). מה שאינו בשימוש היא מעלה מולך ברשימה אותה יכול לעבור ולמחוק- אחד אחד או את כל הקבצים במכה. ___________________________________________________ אני מזהיר מראש- לפני הניקוי עדיף להעתיק את התיקייה למקום אחר כגיבוי, לבצע את הניקוי על תיקיית המקור, להעלות את השיר ולראות שהקיובייס לא אומרת לך שקובץ אוודיו כזה או אחר- פשוט חסר. אם תעשה את התהליך כמה פעמים, תצבור נסיון ותדע מה למחוק ומה לא. בגדול- מדובר בפונקצייה פשוט גאונית שמנקה ומסדרת את הקבצים- רק חשוב להשתמש בה בזהירות וביעילות. בהצלחה.

למעלה