POLL קטן בנושא AV

OmerSE

New member
POLL קטן בנושא AV

היום אנחנו עומדים לפני חידוש הרשיון לסימנטק AV המחו**ן הזה. אני מתנגד לחידוש ורוצה לקבל פידבקים מכם על החלופות: 1. sophos 2.Trend 3. mcafee 4. Kaspersky 5. Symantec? אם למישהו יש נסיון מסויים עם כל אחת מהגרסאות אני אשמח לשמוע, הנטייה שלי היא כלפי SOPHOS אבל אשמח לשמוע דעות אחרות. עומר

lirane1

New member
kaspersky מומלץ

בכל מקרה אל תיקח נורטון - לא כמו פעם

marvin2

New member
מה רע בגירסאת אינטרפרייז שלהם?

הרבה יותר טובה לדעתי ממקאפי. ופחות זוללת זיכרון.

OmerSE

New member
יהיה יותר קל לשאול מה טוב

סימנטק ביצעו מהלך משונה בזמן האחרון ונטשו במעט את מוצרי ה DESKTOP. הם משקיעים כרגע הרבה משאבים במוצרי ה GATEWAY שלהם ובמוצרים של DISASTER RECOVERY. כך שנוצר מצב בו יצאה גרסא 9 ל SAV שלא כולת שום שינוי משמעותי מגרסא 8! למעט סריקה של SMTP/POP3 ואיזה פיצ'ר משונה שאמור לסרוק SPYWARE/AD AWARE. אני החלטתי לעזוב ולמצוא אלטרנטיבה, הסיבה היחידה שחברות ממשיכות (לדעתי) עם המוצר הזה היא אותה סיבה שכולם ממשיכים וקונים אינטל. עומר

פוֹלי

New member
אני נורא מרוצה מה Trend

ובוודאות אני יכולה לומר שוירוסים שהיו על מחשבים ולא דיגדגו את הנורטון ממטר נתפסו כמו גדולים ב trend. אני מחזיקה אותו כבר שנתיים בערך ויש פה שקט תעשייתי מבחינת וירוסים.

פוֹלי

New member
ל exchange יש build-in משלו של

trend שסורק כל מייל בנפרד (scanmail managenent console). אני אגיד לך את האמת, כמעט ולא יוצא לי לעבור שם על הגדרות, זה די default, איפה שיש וירוס ולא ניתן לנקות - הוא מוחק. מהיום שיש לי את ה trend פה אנחנו באמת רגועים.

papilon7

New member
תודה. את מתוקה. אשמח אם תוכלי

לדבר על עלויות לעומת נורטון, אם באותה סביבת מחיר פלוס מינוס שבוע משובח לך ולכולם

papilon7

New member
אופס, סליחה , דיברת על BUILT IN

באיזה EXCHANGE? לנו יש 2000. ואשמח להסברון קטן על הפעלתו. ואם בא לך גם לענות על שאלתי באמצע העמוד לגבי פתיחת פורטים קוליים ל ICQ שוב תודה

מול

New member
Panda

אומנם אני מתקין את הגנת ה Desktop שלהם ובקושי משתמש בהגנה הארגונית שלהם . הקליינט שמתקינים ידנית נחמד מאד לעומת הקליינט האוטומטי . מה טוב בפנדה: * התעדכנות מנדטורית יום-יום בקובץ חתימות * אפשריות קנפוג לרמה המדוייקת שרוצים * קליינט למגוון רחב של OS ו GW's * נוחות ופשטות מה רע : * כלי הניהול שלהם קצת כבד * הקליינט ברירת המחדל טוב רק לשרתים * ישנם מספר באגים קטנים ומעצבנים טפו טפו טפו , הרשת שבאחריותי לא ראתה וירוס מימיה (כבר שנתיים וחצי ) אך זה לא בגלל האנטיוירוס , אלא רק בגלל שכל משתמש חדש ברשת עובר דרכי הרצאה שמכילה את הדברים הבאים: 1) כל הדבקות בוירוס היא באחריות המשתמש ,האנטיוירוס רק בא לעזור . 2) מספר כללים למניעה (כאן באים הכללים שבטח כל אחד ממכם יכול לדקלם תוך כדי שינה ) 3) בכל התלבטות אני נמצא לעזור .

Zombie Process

New member
אולי קצת פירוט?

כמה תחנות? איזה מערכות הפעלה? כמה שרתים ואיזה? מה הדרישות מהAV?

antidot

New member
עוד שאלות

על מה רוצים להגן ? תחנות ? שרתים ? איזה סוג שרתים ? Exchange ? או smtp gateway ? אצלינו למשל משתמשים באנטיווירוסים שונים על התחנות ועל השרתים (ואנטיווירוסים שונים על סוגים שונים של שרתים).

OmerSE

New member
חבילה כוללת

שאמורה להחליף את symantec ent ed. חבילה ל FILESYSTEM של השרתים + EXCHANGE וקליינטים לתחנות.

achokler

New member
אני עם פנדה שנתיים וחצי

לשרת exchange כולל תחנות לחלק מן התחנות יש גרסא עצמאית חלק גרסאת רשת זה כולל גם spam ו content filter ו anti worm/spy אני מאד מרוצה מהשירות מנוחות התפעול וכו' ה fire wall של העמדות הבודדות מרגיז ואצלי הוא מנוטרל אני משתמש ב sp2 במקום. טפו טפו טפו לא נדבקתי בכלום

למעלה