Polar S710

killerloop

New member
Polar S710

לאחרונה רכשתי את המכשיר המבטיח הזה, שמגיע, בין השאר, עם מתאם של השעון לכידון האופניים. הבעיה היא שהמתאם לא ממש מתאים לשעון ולא כל כך נוח להתקנה. איכשהו נראה שהמתקן שקיבלתי מתאים לדגמים אחרים של Polar, קטנים יותר, ולא לדגם הזה. בכל מקרה הוא לא עומד בסטנדרט הגבוה של המכשיר עצמו. יש למישהו מושג על מה אני מדבר? אולי יש איזה טריק בהתקנה של המתאם או בחיבור של השעון אליו? עזרו למרקו למצוא את אמא. תודה.

alonfo1

New member
פולר

מחשבות דומות עברו בראשי כשהשתמשתי לראשונה בפולר S-510 שלי, אם תעיין שוב בחוברת המגיעה עם השעון תראה ששם מופיע מתקן אחר להצמדת השעון לאופניים ! והמתקן שסופק לנו עם השעונים אינו אמור (כנראה ?) להתאים לשעון (יכול להיות שבאגנטק נתקעו עם מלאי של המתקן הישן......?). פתרון יצירתי שראיתי אצל מתאמנים אחרים (וכמובן שחיקיתי גם) הוא לחתוך באמצעות סכין יפנית את הלוגו של פולר מקדמת המתאם ואז להכניס לשם את השעון. זה עדיין מאוד מעצבן (אותי לפחות) לשלם כל כך הרבה כסף על מוצר שאמור להיות ברמה גבוהה ולקבל כזה מתאם מצוקמק שבכלל לא מתאים !, שלא לדבר על זה שהכפתור האדום (כן הראשי שבאמצעותו מתפעלים את המכשיר) החל להיתקע לאחר שימוש של חודש בלבד ! ולא שהוא בא במגע עם חול או בוץ. גם במבחן שנערך ל-710 במגזין אופניים הם ציינו את התקעות הכפתור.

Lance_Armstrong

New member
עכשיו אתה אומר לי?! ../images/Emo13.gif

אחרי שסוף סוף סוף סוף סוף סוף קניתי, פולאר 510, אני אמור לדעת אז זה באכזריות כזו אחרי קניה?
לא נורא. אני יטפל בו יפה. לא יקרה לו שום נזק

פולר 710

אלונפו ולנס שימו לב, הכפתור האדום נסדק, בהתחלה הוא בלתי נראה ולאחר זמן הסדק נגלה לעין, הסדק נוצר באמצע הכפתור ויוצר רושם שהכפתור עשוי משני חלקים. אצלי הסדק התגלה לאחר שבוע, תוקן בחברה וכעת שוב יש סדק. מנסיון של אחרים ידוע שהסדק מופיע גם בלחצנים האחרים. שאלה חשובה, האם בזמן רכיבה נתקלתם בתופעה שמד המהירות והסטופר מפסיקים למדוד וחוזרים למדוד כעבור מס´ שניות? מד הדופק ממשיך למדוד בפרק הזמןהזה רגיל.

alonfo1

New member
פולר

לאחר התקנת החיישן של ה-510 על האופניים השוואתי במשך שבועיים את המהירות/מרחק למדידה של ה-CATEYE האמין. ההפרשים בין המדידות היו מזעריים וזניחים. מלבד זאת, לא נתקלתי בהפסקת מדידת המהירות/מרחק. כדאי לך לבדוק שהחיישן מותקן כראוי, ואת הזויות בין החיישן לשעון. את הסטופר לא בחנתי, אבל לא נתקלתי בתופעה של הפסקת מדידת הזמנים. אחד מהרוכבים המובילים בארץ (המספונסר ע"י פולר) סיפר לי כי כל הכפתורים של השעון נסדקו לו ונשברו, וגם לאחר ההחלפה הם נסדקו עוד פעם....

Lance_Armstrong

New member
זה לא קרה לי... מה שכן קרה

זה שפתאום בלי קשר הוא שם לי 32 קמ"ש בזמן שרכבתי על 24 קמ"ש... כאילו ראיתי שאני רוכב על 24 ואז בלי קשר הוא קפץ ל32 ואז חזר... או בתחרות, הוא הראה לי מהירות מקסימלית 68. ואין סיכוי שכזה דבר יקרה... ובגרפים שהוא נתן במחשב, בכלל לא הייתי על מהירות כזו... ד"ש לאמיר... להת´...

פולר

על זה אני מדבר, גם אצלי הוא הגיע למהירויות לא הגיוניות(לכאן או לכאן) ואז זה משבש לי את כל התמונה מבחינת המרחק, מהירות מכסימלית וכו´. אני חושב להחזיר את הסיגמא ספורט הישן והטוב במקביל לפולר. יש לך ד"ש מאמיר.

Lance_Armstrong

New member
אבל שמתי לב שהוא לא מראה את

הקפיצה המפחידה הזו בגרף... אז זה בסדר. וחוץ מזה, זו סטייה ממש קטנה של כמה שניות. לא ביג דיל. בסה"כ את עבודת הדופק הוא עושה כמו גדול. תודה

killerloop

New member
עוד שאלה בענין הפולר ...

והפעם בענין התוכנה שמגיעה עם המכשיר. למרות נסיונות רבים ומגוונים (חלקם נואשים) לא הצלחתי לגרום לכיתוב בלוח השנה (ורק בלוח השנה) להיות בעברית. גם זו בעיה מוכרת? מישהו יכול לעזור?

למעלה