point me at the sky

point me at the sky ../images/Emo9.gif

ביום ראשון שעבר , שמעתי את השיר הזה אצל חבר שלי . שלא ניכנס לאף אלבום , זה מהבוטלג סיקרטס . אני לא זוכר מאיזה שנה , 1967 או 1968 . יש שם שורה שהולכת ככה : & if u'll survived untill two thousent and five (2005) והשיר ניכתב בסוף שנות השישים . אז השורה הזאת כבר לא היתה רלוונטית מתחילת השנה ? או רק עוד 4 שעות ? שנת 2005 תיחשב כשנה שפינק פלויד דווקא כן שרדו , והופיעו בלייב 8 . חבל שאין תיכנונים לפינק פלויד להופיע בארץ . קראתי השנה בפורום עשרים פלוס שהם דווקא כן יופיעו בארץ בינואר 2007 . ואני עדיין זוכר את הקליפ של השיר פוינט מי אט דה סקאיי , ששודר בערב בסינמטק בתל אביב, אם אני לא טועה ביולי 2004 , ערב\לילה של קטעי וידיאו נדירים של פינק פלויד מ1966-1970 . היה שם את המטוס שמופיע בסורסרפול אוף סיקרט , האלבום השני . וחבר שלי הזכיר לי שהיה שם גם את החתול של המתופף (?) . שתיהיה שנת 2006 מופלאה . אני יצאתי למסיבת סילווסטר . תישמרו על עצמכם . אלון .
.

vegetable man

New member
נהדר!

יש באמת אירוניה מדהימה ב-"If you Survive until 2005". נזכרתי בקליפים הנוסטלגיים והנאיביים תוך כדי קריאה
אני לא ממש יוצא, אני ממש ממש חולה, הגוף שלי קורס, ובקצב הזה, אני רק אנסה לשרוד את 2005...

thezanani

New member
נאיבי צק צק צק

בכל רגע נתון,אני אוכל לסיים את מכונת הזמן שלי ולשלח בך את עדר תרנגולות הפרוטנסטניות שלי שינקרו אותך למוות ב31/05 ב11:59.

חרטושה

New member
תרנגולות.../images/Emo99.gif

הקדשתי הרבה זמן מחיי לחשיבה על תרנגולות. אפשר לומר שזה נושא שדי מטריד אותי. לכן אני פשוט צריכה להוציא את זה מהמערכת כבר די הרבה זמן. מה שהכי יפה בתרנגולות זה שבניגוד לכסף הן כן גדלות על העצים. אבל הן מה זה מכוערות. והן גם די טיפשות. שזה יתרון. לגבי אוכל. זותומרת, אם כלל האצבע הוא לעולם אל תאכל משהו שיותר חכם ממך.

thezanani

New member
לסבא שלי יש כמיליארד תרנגלות בקירוב

ומדי יום שישי,שאני בא לסעוד את נפשם בשקרים עד אין קץ על השגי כדוקטורנט לפסיכולוגיה,ומחקרי על ביקוע האטום,אני תמיד שומע את רחשן. הן מרכלות,מתכננות,משפשפות גפיים ומחכות לרגע הנכון. בכל שניה שאני מסתובב אני ממש שומע אותן משחררות קאחקות שנונות וסאטיריות על יכולותי המוטורויות וגבי הרפוס. הן לא טיפשות.הן הרשע בהתגלמותו.יונקים אוכלי-כל כמוך רק קונים בהתלהבות את ההצגה הזמנית והמהוקצעת.אך כשיום אחד את תתעוררי ב4:30,תשתי מעט מים קרים,תבלסי לתת ותצווחי "קוקוריקו" על מנת להעיר את בעלייך התרנגול,הזכרי בבן המיעוטים החסון והמסוקס שהתריע,הזהיר וראה הכל.

תודה על הברכות

ואכן הקליפ הוא חמוד. חבל שהוא - וכן כל הקליפים האחרים שנעשו באותן שנים - אינו זמין לאוהדים, ואנו נאלצים להסתפק במקורות לא-רשמיים.

תמיד חשבתי על זה...

על הקטע של "ווי מגניב, עכשיו 2005", אבל אף פעם לא היה לי כוח לרשום בפורום
שנה טובה לכם

../images/Emo9.gif

אני חשבתי על זה רק שבועיים . והצלחתי לרשום את זה לבסוף לפני ששנת 2005 ניגמרה . אבל זהו , עכשיו שנת 2006 . קצת מפחיד , וקשה להיתרגל .

למעלה