poeple

ilana4ka

New member
poeple../images/Emo24.gif

היי לכולם מה המצב? אני אילנה, ואני חולה על התוכנית. או יותר נכון-אני חולה על יהודה לוי המדהים:) אז רציתי לדעת אם אולי יש מצביישן כזה שתשימו איזה שרשור(אפילו שיהיה קצר לא נורא:) של יהודה לוי. כי אין לי בכלל תמונות שלו במחשב(ממש אסון טבע!!!)אז פליז פליז תוכלו לעשות לי טובה???פליז??
ועוד דבר!!! אמנם זה לא ממש קשור, או בעצם-בכלל לא קשור, אבל אני חיייבת טובה ע-נ-ק-י-ת. אני גם חולה על ליאור אשכנזי ורוצה תמונות שלו. אז אולי אם יש למישהו/י תמונות שלו או קישורים לאתרים שהם שלו אז אני מאד מאד אשמח אם תתנו לי:) תודה אנשים:)

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה לפורום
אני שרי (sheri, כמו העגבנייה)
מממ...בקשר לבקשה שלך..
אין לי כל כך הרבה תמונות של יהודה אבל הנה בשבילך

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

5...

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עכשיו שתי תמונות שלו עם אלונה, עדן וגולן

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וזו...

ilana4ka

New member
אחותי!

תודההההההההההההההההההההה ואני מאד אשמח לקבל עוד תמונות אנשים!! ופליז פליז פליז פליז שמישהו ישיג לי תמונות של ליאושר אשכנזי!!! ועוד משהו: עם כל הכבוד ליהודה לוי ההורס-מה קורה לטעם שלו? חברה שלו די מכוערת. סורי אבל זה ככה. ולא שאני שטחית. אני בטוחה שיש לה גם אחלה אישיות אם יהודה איתה. א-ב-ל ליהודה מגיעה מישהי יותר יפה:) אניוויז-זו רק דעתי.
אז תודה אחותי-ואני מצפה לעוד תמונות:) גם של ליאור אשכנזי:) תודה פיפל:)

למעלה