Pod update...

Easybanners

New member
Pod update...

לא יודע למה אף אחד לא ענה לי מקודם שהוספתי update....בכל מקרה...הנה קצת התפתחויות...הוספתי למנועים כמה דברים וטקסטורה חדשה לכבלים שלדעתי נראית טוב יותר... תגובות כרגיל מתקבלות בשמחה
יום טוב later

eldarinn

New member
כמה הערות

הטקסטורה מוצלחת אבל לחומר יש HIGHLIGHT רחב מדי שנראה קצת כמו פלסטיק. צריך משהו יותר מתכתי ובדגש על לכלוך - אולי BUMP עדין של NOISE. הכבלים נראים סימטריים מדי עבור משהו שאמור להיות יותר בסגנון אורגני חופשי, אלא אם תתן לו טקסטורה מתכתית ואז זה יהיה יותר בסגנון "שילדה". לא כ"כ הבנתי מה זה החלק הכחול העליון - WINDSHIELD של ה COCKPIT? כי מתחתיו נשארת הטקסטורה הרגילה - לא מוסיף בעיניי. גם לגבי ההערה הקודמת - אם תוכל לשלוח רק תמונה של הרנדר זה עדיף, אתה כבר לא בשלב מידול התחלתי וזה לוקח פחות זמן לראות אותה.

Easybanners

New member
סליחה על גודל התמונה..הסבר ועוד כאן

דבר ראשון , סליחה על התמונות הגדולות, תודה על התגובות, לגבי תמונה רק של רנדר אני מנסה לבזבז כמה שפחות savesולעשות רנדר נחשב בrhino בתור save...אני אז אולי יקטין את התמונה או רק יחתוך ויראה את החלק של הרנדר..(מישהו שמכיר את rhino יכול ליצור איתי קשר לגבי משהו שאסור לי לרשום כאן??
האי מייל שלי הוא [email protected]) החלק הכחול הוא windshield לבינתיים כי לא מידלתי עוד דברים בקשר לcockpit..לגבי הכבלים אני ינסה לעשות אותם יותר organic אבל לדעתי זה יראה קצת מוזר או לא במקום...אני ינסה אבל בכל מקרה.. תודה שוב על התגובות אני ינסה לעשות עוד כמה דברים..אני עובד על זה בין ממבחן למבחן ולימודים אחרים

preacher

New member
תעשה ככה:

alt+printscreen זה שומר רק את החלון הנוכחי - כלומר חלון הרינדור.

למעלה