POCSAG

stabasker

New member
POCSAG

מישהו הצליח לקלוט שידורים של INTEL בUHF ? מה הם משדרים ולמי ? לפי הוראות האחרונות אינני מציג תדר. אני אוהב לקלוט דברים מוזרים. "כמה שיותר מוזר - יותר מסקרן"

4Z7GBA

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

כאן נימחקה הודעה ותגובות משום שכללה פירסום תדר של מד"א שאלות בקשר לכל "התחום" הזה תעבירו בבקשה לפרטי {מסרים או מסנג'ר .....} לא על גבי הפורום

אפשר לחשוב שמדובר בסודות צבאיים

כל מאזין מתחיל מכיר ויודע את התדרים של מד"א, ביפר וכדו', תדרים שאמורים להיות סודיים מוצפנים ולא ניתן להאזין להם. אפשר לדעת באיזה סעיף בחוק אסור לפרסם מס' תדרים ?

DSP

New member
אין כאן שום סוד

ובטח גם לא פרסום תדרי מד"א, רחמנה ליצלן. תדרי הזימוניות נמצאות בדר"כ על גב המכשיר, ומשם גם העתקתי את התדר שמחקת.

4Z7GBA

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אמרתי אלף פעמים זה נכון שכל חובב יכול להאזין להכל במידה ויש לו את הציוד הדרוש ואכן יש כאן חובבים שיש להם אפילו יותר מזה אבל לפי החוק אסור לפרסם את זה למרות שזה מגוחך אני יודע ולכולם כבר יש את התדרים האלו ואפילו דברים אחרים זה לא משנה את העובדה שחוק זה חוק אם אני רוצה שהפורום הזה ישאר באוויר אז אני מוחק את ההודעה תראו יש לנו כאן פורום אם המימשק הכי נוח שיש אתם רוצים לדבר על דברים שהם לא חוקיים תעברו למסרים כל השאר אתם יותר ממוזמנים לפרסם בפורום או בלוחות הפורום בהתאם

stabasker

New member
INTERMOD

הם הולידו את מושג "INTERMOD". בגלל רגישות הנמוחה של המכשירים הם מקרינים עלינו עשרות ומאות מילוולטים למטר. ניתן לקלוט אותם אפילו בעזרת טלויזיה (שיבושים בערוצים 5,6,7).

לכל המבקשים במסר רשימת תדרים

אני לא מוסר רשימה , אבל לא איכפת לי למסור תדר מסויים במידה ויש לי אותו...

DSP

New member
PDW וג'בריש

מישהו יכול להעלות בבקשה קובץ language.df תקין? תודה

למעלה