PocketPC sucks
סלחו לי שאני רושם את זה, אבל בזמן האחרון אני כל הזמן מגלה כמה שאני מצטער שלא קניתי PALM. לא יודע, אולי גם מPALM לא הייתי מרוצה, אבל מה שבטוח שמהWM אני לא. מה לא בסדר? ADHOC מחורבן. בכלל גישה אלחוטית גרועה. כיוונים של ACCESS POINTS גם לא מרקיעים שחקים. ממש מציק הרבה דברים. קשה לדעת איפה הוא בדיוק נמצא ומה הוא עושה
מה עוד? מה לא.. היום למשל, הקש ששבר את גבי, סנכרון מול שתי מחשבים. הוא לא יכול לסנכרן EMAIL מול 2 מחשבים. הוא פשוט כותב, תמחוק אחד. הוא עשה לי מלא פגישות כפולות... יש באגים של הMENU של הPROGRAMS נתקע לפעמים ואי אפשר לסגור. המכשיר נתקע כל כמה ימים ולפעמים כמה פעמים ביום. באמת שאני לא זוכר מה עוד , אבל יש עוד. יש גם הרבה דברים טובים. הנוחות של WM, ברוב הדברים דיי טובה. הממשק היחסית מוכר. הרבה תוכנות. תאימות טובה. פיתוח ממש נוח (עם הCompact Framework ו VB ו #C). אבל פשוט לאט לאט אני מתחיל להרגיש שהחסרונות מתחילות יותר להעיק ולדכא מהיתרונות. עצוב. (Dell-X30 High)
סלחו לי שאני רושם את זה, אבל בזמן האחרון אני כל הזמן מגלה כמה שאני מצטער שלא קניתי PALM. לא יודע, אולי גם מPALM לא הייתי מרוצה, אבל מה שבטוח שמהWM אני לא. מה לא בסדר? ADHOC מחורבן. בכלל גישה אלחוטית גרועה. כיוונים של ACCESS POINTS גם לא מרקיעים שחקים. ממש מציק הרבה דברים. קשה לדעת איפה הוא בדיוק נמצא ומה הוא עושה