Pocket PC Phone Edition, מוגבל? ../images/Emo2.gif
שלום, לאחרונה רכשתי מכשיר iMate JarJar, שלפי הבנתי הוא אחד המכשירים המתקדמים ביותר היום, תמורת מחיר וסרבול. זו פעם ראשונה שאני עובד עם Pocket PC Phone Edition בכלל, ובמערכת 2005 בפרט, ונתקלתי במספר דברים שנראים לי נורא מסורבלים לעומת מכשירים אחרים, ואשמח לדעת אם יש פתרונות לבעיות שנתקלתי בהן (אם לא, אז מערכת 2005 בגרסת הטלפון פשוט מאוד מוגבלת ביחס לסלולארי אחר
): 1. Ringtones - האם יש אפשרות לחבר צלצולים לקטגוריות, כך שיהיה לי צלצול שונה למספרים מקטגוריות שונות? 2. באותו נושא - ראיתי שניתן להעביר קבצי WAV, WMA או MIDI למכשיר בתור צלצולים. יש תוכנה שממירה ל-WMA או ל-MIDI מ-MP3 למשל? כי WAV קצרצר תופס 8 מ"ב, ואפשר לשים את זה רק בזיכרון המכשיר... שזה מאוד חבל. אם לא תוכנת המרה, יש תוכנה שמאפשרת לקבוע MP3 כצלצול? או לבחור בקובץ מהכרטיס כצלצול? 3. אבטחה - בסרטוני מיקרוסופט למיניהם, מבטיחים תמיכה מדהימה באבטחה, ושיהיה אפשר למחוק את המכשיר מרחוק. כיצד האופציה הזו מתאפשרת? 4. אשמח לקבל המלצות כלליות על תוכנות שמשפרות את יכולותיו של ה-PPC בתור סלולארי. תודה מראש
שלום, לאחרונה רכשתי מכשיר iMate JarJar, שלפי הבנתי הוא אחד המכשירים המתקדמים ביותר היום, תמורת מחיר וסרבול. זו פעם ראשונה שאני עובד עם Pocket PC Phone Edition בכלל, ובמערכת 2005 בפרט, ונתקלתי במספר דברים שנראים לי נורא מסורבלים לעומת מכשירים אחרים, ואשמח לדעת אם יש פתרונות לבעיות שנתקלתי בהן (אם לא, אז מערכת 2005 בגרסת הטלפון פשוט מאוד מוגבלת ביחס לסלולארי אחר