pocket pc 2002 עזרה.....

boomstik

New member
pocket pc 2002 עזרה.....

מישהו יכול להגיד לי איפה אני משיג את העדכון ל פוקט פי סי 2002??? אני קצת חדש בקטע אז אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות משחקים וכל מי ני שטטויות נחמדות אחרות אני אודה לו מאוד.....

mikeoreli

New member
תשובה

תפנה לחברות הבאות והם אולי יוכלו לעזור לך, רק שתדע שהשדרוג עולה כסף, אם אני לא טועה שמעתי שכ250 ש"ח : ליגד HP ישראל עידן2000 לגבי תוכנות תעשה חיפוש בפורום.

boomstik

New member
מה זה השדרוג הזה בדיוק???

זה פשוט להתקין תוכנה לא?? או שממש משנים תמעבד ועוד כל מיני דברים??

ron20

New member
תסביר יותר במדוייק

36XX לא בא במקור עם CE2002. האם אתה רוצה להחליף את מערכת ההפעלה ב 2002 (צריך לרכוש מ HP)? או שהמכשיר כבר משורד ואתה רוצה לעדכן מערכת הפעלה (באתר של HP-Compaq יש עדכונים) ? קח בחשבון שהרום של ה 3660 קטן, ולא יכיל את התקנת CE2002 בשלמותה (בד"כ מתקינים את המידה פלייר ברום)

boomstik

New member
נראה לי שאני ממש צריך עזרה....

ככה..... יש לי פוקט פי סי 3660 קניתי אותו במחיר מציאה מחבר של אבא שלי עד פה הכל סבבה הגרסה של הוינדוס שלי היא 3.0.9348 (build 9616) זהו עכשיו אין לי מושג מה זה פוקט פי סי 2002 אין לי מושג איזה יש לי בכלל ואין לי מושג איך אני משדרג את זה....... כל מה שיש לי מושג זה שאני רוצה לשים themes ואני לא יכול כי התוכנה שיש לי עובדת רק עם פוקט פי סי 2002 אז אם יש פה מישהו שיוכל לעזור לי אני ממש ממש אודה בהמון תודה מראש שחר.....

למעלה