Pocket PC כתחליף לLaptop

Salem

New member
Pocket PC כתחליף לLaptop

מה דעתכם על הסוגייה
האם למשל סטודנט יכול לקנות Pocket PC כלשהו ולסכם בו שיעורים של האוניברסיטה במקום Laptop
ראיתי באינטרנט מקלדות של iPAQ אבל זה עדיין לא מגיע לנוחות של Laptop. בלי המקלדת... האם בכלל נוח לכתוב טקסטים ארוכים בPPC

quadrac

New member
הוצאת לי את המילים מהפה!

בדיוק רציתי לשאול את זה... אבל במקום עצה מ"עין שנייה" הייתי רוצה לדעת אם יש אמולטור לPPC (כמו שיש לפאלם) כך שאני אוכל ממש לדמות עבודה איתו? אגב, אם זה משנה, אני מכוון לדל 50V

אמנון כ

New member
לדעתי זה לא תחליף אמיתי

הלפטופ פשוט נועד לעשות דברים שונים לחלוטין מ- PDA. לפטופ מאפשר עבודה נוחה הרבה יותר על מקלדת גדולה ועכבר זמין ומהיר ותוכנות חזקות כמו WORD שמאפשרות עריכה מיידית ונוחה הרבה יותר. ה- PDA נועד לזמינות במצבי קצה, כתחליף ליומן, עבודה עם תוכנות זמינות ושאר שימושים, אבל הוא לא נועד להיות מכונת כתיבה. זה לא ש-PDA זה דבר רע, אבל זה פשוט לא נועד לזה. זה כמו שאני אנסה להעביר דירות באמצעות חיפושית שנת 69. זה יהיה אפשרי, אבל הרבה פחות יעיל ממשאית... ולמרות הכל PDA הוא כלי נפלא להעברת הזמן בשיעורים משעממים, לכתיבת הערות, כתיבת מספר הטלפון של הבחורה שליך ושאר דברים מועילים לסטודנטים...

2cookie

New member
לדעתי אתה טועה

פוקט עם מקלדת יכול להחליף לפטופ למטרות מסויימות. חיי הסוללה הם היתרון העיקרי

quadrac

New member
מה עם אינטרנט???

איך ניתן לדעת בוודאות איזה אתרים הפוקט מסוגל להראות? יש דרך להוריד את הדפדפן של הפוקט למחשב רגיל??

2cookie

New member
הפוקט מציג את רוב האתרים

קיים אמולטור למחשב עד כמה שידוע לי.

quadrac

New member
טוב מצאתי אמולטור...

אבל זה מצריך הורדה של 3 קבצים ענקיים (אחד מהם 80 מגה) ולהתקין VISUAL STUDIO .NET אם מישהו יודע על אפשרות "קלה" יותר אני אשמח לשמוע.

AYELET1

New member
אין. זו הבעיה

בנוסף, הפעלת האמולטור לפוקט מסורבלת (בכל פעם מחדש)

sphere

New member
אם בכל זא6ת תתעניין ותבחר לנסות

הנה מדריך: http://www.pocket.co.il/community/topic.asp?TOPIC_ID=31981

למעלה