Pocket PC כמובן

claimbing

New member
Pocket PC כמובן ../images/Emo13.gif

שלום לכל חברי הפורום. אני מעוניין ברכישת Pocket PC אשר יתאים לתוכנה AutoRoute. אני לא מעוניין במשהו חזק מידי, אך גם לא חלש מידי - מבחינת ביצועים (כל עוד הביצועים סבירים המחיר ישחק
). האם גם IPAQ וגם PALM נחשבים לאותו Pocket PC שיתאים לתוכנה הנ"ל, ואם לא, איזה מהם כן יתאים? האם יש דגם מסוים שהייתם ממליצים לי? ובכלל, אשמח לדעת את ההבדל בין PALM ל-IPAQ.. תודה מראש

2cookie

New member
זו תוכנה של מייקרוסופט

מן הסתם אין פאלם שיריץ אותה... אבל לא אומרים חבל על פאלם
כדאי שתקנה דגם שמסוגל לקבל מקלט GPS- מה שמביא אותי להמלצה על MIO168 אם אתה כבר רוצה את הGPS, או HP 2210 אם אתה יכול לחיות בלעדיו.

claimbing

New member
אוקי, תודה ../images/Emo13.gif + שאלה

ה-HP - התכוונת למכשיר הזה? ד"א, האם אפשר לקנות את 2 המכשירים בדיוטי פרי? יש הבדלי מחירים משמעותיים? תודה!..

mikeoreli

New member
כן

ולדעתי, אם תמצא אותם בדיוטי פרי, יהיה להם מחיר לא ממש שווה.

AYELET1

New member
עיני פקוחה מכל מקום ../images/Emo3.gif

הזהר לך
ואגב הגומיות החלו לנשור מה-2210 מעצבן לאללה

AYELET1

New member
תודה../images/Emo13.gif אכן נראה חביב

השאלה רק עד כמה יעיל...

raananta

New member
תשמעי, תראי......

זה בטוח יציב יותר מהגומיות המקוריות שמחוברות להן על בלי מה. החלקים הללו נתפסים עם בורג קטן שמונע מהם להחליק החוצה. ע"פ הרישומים של החברה הם מבטיחים שהמתפסים לא יפלו לעולם! אולי האחיזה קצת פחות נעימה וכשמזיעים מעט אז כל העסק עלול להחליק מעט, אבל... המכשיר רוב הזמן בנרתיק אז מה שנותר זה רק למלא את החלל החסר של המתפסים שנשרו, ולתפקד מחוץ לנרתיק (לזמן מועט). עושה רושם שזה יעיל מאוד. אבל המחיר קצת גבוה לדעתי.

למעלה