POCKET MASK

DOPLEXN

New member
POCKET MASK

מה הם היתרונות של POCKET MASK? מה הם החסרונות? האם קיימת חובת AIRWAY? האם ה-AIRWAY יכול לעזור? תודה מראש. .. DOPLEXN

sbenzvi

New member
על היתרונות וחסרונות - אנסה

לעלות לכאן משהו בהמשך (כי אין לי ממש זמן לכתוב כרגע). ובכל אופן - כן AW תמיד יכול לעזור - אך אין חובת שימוש בו בהנשמה דרך מסיכת כיס.

sbenzvi

New member
באשר לחסרונות/יתרונות

יתרונות: 1. Safety- אין מגע בין הפרשות המטופל והמטפל. 2.זול 3. מאפשר הנשמה לפה ולאף. 4. קיימת אפשרות לחבר לחמצן, אמבו. * (ניתן להנשים איתו גם תינוקות) חסרונות: מעייף וקשה לשימוש בשילוב עם עיסויים במטפל יחיד.

מטכליסט

New member
חסרון נוסף

לא סטרילי לחלוטין ושרון? בקשר לזול? לאריסון זה זול...90 ש"ח לנער מתנדב זה פווללל כסף... עמית-ביקשת שאני אכנס...נכנסתי ואפילו השארתי חותם...

sbenzvi

New member
60 ש"ח.....

למיטב ידיעתי וגם.... מי אמר שזה צריך להיות סטרילי? למה הפה שלכם סטרילי כשאתם מנשימים פה לפה או בכלל? והאמבו סטרילי? אין צורך בסטריליות - דהיינו, לא מדובר בחיסרון של מסיכת הכיס כי אם פשוט עובדה. לא סטרילי.

סטרילי למי?!

בד"כ משתמשיםן במסיכת כיס, כדי שהמטפל לא יצטרך לחוש את שפתותיו של המחוסר הכרה, ולא להיפך.

מטכליסט

New member
משום מה לא קיבלתי הודעה במייל

על כך שיש לי תגובות אבל נכנסתי לבדוק.... המחיר בסביבות 90 ש"ח, אני אקפוץ מחר למחסן לשאול לגבי מחיר מדוייק. סטריליות-התכוונתי שזה שאין מגע ישיר עם החולה לא אומר שמחלות לא יכולות לעבור-הן כן.

LuNaL

New member
עוד חיסרון אחד במסיכת כיס

ששרון הראתה היא שהיא גדולה ואם הולכים בלי תיק אי אפשר לקחת אותה. אני יודעת שלמד"א יש עוד סוג של מסיכות כיס קטנות יותר שבנויות ממשאף חד כיווני ומסביב יריעת פלסטיק שעוטפת את הפה והאף של המונשם. החסרונות של זה הם שהוא גם לא נוח בהחייאה של מטפל אחד, לא ניתן לחבר לחמצן ואני לא יודעת עד כמה היריעת פלסטיק הזאת מגנה מפני מגע עם הפרשות שיכולות להיות. לעומת זאת היתרון של זה הוא שזה קטן ולא מצריך הרבה מקום לאיחסון אפילו מתאים לכיס המכנס. שנה טובה ו

למעלה