Pocket Informant

AmiDebesh

New member
Pocket Informant

אכן התכנה מצויינת ואחרי שתמה תקופת הניסיון שלה, לא רציתי לחזור לאחור ורכשתי אותה. מובן שהתקנתי את הסרגל העברי של חן הרצוג שהורדתי מ- Pocket Freak. אני רוצה להציב שוב את האתגר לחברת MobiMate שבנתה כלי אדיר לאנשי קשר Contacts Pro. אלא מה - הגירסה שלהם לפוקט היא באנגלית בלבד ובגירסה לפאלם יש אפשרות לעברית. היתרון הוא בחיפוש החכם של צירופי האותיות מבלי קשר למיקום שלהם במילה. נניח שהשם ברשימה שלנו הוא משה כהן. למיטב ידיעתי רק בגירסה שלהם לפאלם ניתן לחפש כהן ולמצוא את משה כהן. ובכל התכנות האחרות חייבים לחפש לפי המילה צירופי האותיות מתחילת השם בלבד. (הסברתי ברור??) ותקנו אותי אם אני טועה ומטעה

raananta

New member
אתה טועה ../images/Emo67.gif

סלח לי על הברוטליות. "ובכל התכנות האחרות חייבים לחפש לפי המילה צירופי האותיות מתחילת השם בלבד. (הסברתי ברור??)" ב-Pocket Informant ישנה אפשרות זהה לחיפוש כל צירוף ולאו דווקא מההתחלה של שם איש הקשר. הבט ברשימת אנשי הקשר, במקום הסרגל העברי עבור למצב של Search Bar, משמאל לאזור בו אתה מקיש ערכים לחיפוש ישנם שלושה אייקונים. 1. מחק - מנקה את חלונית החיפוש 2. סימן שאלה עם שני חיצים קטנים (זו התשובה לשאלתך) - לחיפוש בכל צירוף אפשרי, אפילו אם הצירוף הזה מופיע בפתק הצמוד לאיש הקשר. 3. סימן שאלה עם חץ אחד - חיפוש לפי צירוף מתחילת השם בלבד (זה המצב שאתה נמצא בו. בקיצור לחץ על האופציה השנייה ותהנה, אני מוצא אופציה זו נוחה יותר משימוש ב"סרגל העברי" או סרגלים בכלל.

AmiDebesh

New member
חלילה, למה ברוטליות??

להיפך תודה רבה. לא ידעתי על האופציה הזאת, ועכשיו כן. יופי לי וגם למשתמשים האחרים אני מניח

arnon72

New member
אתה ברוטלי וטועה

התוכנה לפאלם מבצעת חיפוש הכול השדות עם העדפה לשדות מסוימים

raananta

New member
מה../images/Emo2.gif אתה בטוח שקראת את השאלות

ומי הגיב מה?!?!?!?!? אני בסה"כ אמרתי מה ואיך ניתן לעשות עם התוכנה "Pocket Informant" ב-PPC לא אמרתי מה יש או אין בפאלם ומה יש או אין בתוכנות אחרות, למרות שהדבר היחידי שטוב בפאלם זה עניין שעון הקיץ
כשאמרתי "סלח לי על הברוטליות" זה היה בגלל שנתתי לעמי בוקס

AmiDebesh

New member
ואכן בעזרתך שיניתי את הגדרות החיפוש

ועכשיו ניתן לאתר שמות ללא קשר אם החיפוש הוא שם פרטי או משפחה - כפי שרציתי.

raananta

New member
את רואה מה זה?! ../images/Emo6.gif

נראה לי שהוא קרא את הציטוט של עמי בהודעה שלי ולכן חשב שאני אמרתי את מה שעמי אמר
אבל לא נורא אני גם אקח קצת אחריות על כך שלא כתבתי "ציטוט"

למעלה