PNP - לוח משחק

מאד מאד יפה!!

הדפסת במדפסת ביתית והדבקת על קרטון ביצוע? אבל קרטן ביצוע הוא הכי שביר ומעצבן שאני מכירה

liquidlogic

New member
אחרי שאת מדביקה עליו מדבקת A4

הוא נוטה שלא להשבר יותר :) אני ממש ממש רוצה לקנות מכבש חום מתישהו וזה בטוח יעשה עבודה טובה יותר ממה שיוצא לי כרגע (וגם יחסוך לי מאות אחוזים בנייר רגיל במקום מדבקה...) ותודה :)

liquidlogic

New member
במקרה שלנו

הוא מאפשר לך הדבקה של נייר רגיל על קרטון (עם ספריי דבק) באופן מדויק ובלי בועיות אויר וכו' (המשטח החם הוא חלק לחלוטין ולוחץ על הכל באופן אחיד). שימושים נוספים הם סובלימציה (שיטת הדפסה מיוחדת שאחריה אתה פשוט "מעביר" את הדיו מן הנייר אל החומר עליו אתה רוצה "להדפיס" על ידי אידוי פחות או יותר), קיפולים מדויקים וכיוצא בהללו.

regex

New member
משתמשים בדבק מיוחד?

כי לדעתי עם ספריי דבק רגיל מקבלים הדבקה לא רעה.

liquidlogic

New member
לא כשאני מדביק :)

וכל ספריי עושה את העבודה עד כמה שידוע לי. מה שכן, תמיד תוכל להדפיס על חולצות...

יש לזה מונח בעברית?

מהכרותי את חנות היצירה הקרובה אלי לא יהיה להם מושג מה כוונתי האם זה קרטון אפור?

regex

New member
באנגלית קוראים לזה Chipboard

וכמו שניחשת, אם תרצי אני יכול לארגן לך גיליון של מטר על מטר...

ycyclop

New member
איפה משיגים בארץ?

כבר כמה פעמים חיפשתי. ובמקום אחד היו מוכנים למכור רק הייתי צריך לקנות כאילו אני בית דפוס = 100+ גליונות A1 יש מקום שימכור בכמויות בודדות?

regex

New member
ארטא

שמעתי שבראשון יש להם וחוץ מזה - אם אתה מוכן לאסוף ממני אני מוכן לתת לך גיליון A1

יש גם חנות ברמת גן

שההתמחות שלהם זה מוצרי נייר בעבר מישהי המליצה לי קראו להם משהו דומה לA4 אני אלך לחפש ואודיע

y י ר י ת

New member
אני מכינה לוחות למשחקים

שאני יוצרת עבור הילדים בגן. אני משתמשת בבריסטול עבה [השמיניות הזוהרות לרוב עבות יותר] וכמובן עושה למינציה. הלוחות האלה מחזיקים מעמד נהדר.

y י ר י ת

New member
הכנתי, ניילנתי, ואפילו יצא יפה בעיני

אבל הכנו את המשחק על פי הזיכרון וכשחזרתי הביתה גיליתי שהייתי צריכה להעלות את הכמות בקפיצות של 2
ההכנה היתה קלה, הלוח [בריסטול זוהר קשיח, עליו הדבקנו דבקיות של מספרים] יציב ונוח הדסקיות כבר ממויינות לצבעים אכין חדש על פי הכמויות הנכונות.

regex

New member
יפה

- לקח לי רגע להבין למה המספרים הגבוהים הם כפולים...

y י ר י ת

New member
כן

הן מגיעות בשקיות מעורבבות קניתי שלש שקיות מהדסקיות הקטנות ביותר ומיינתי [הכמות יכולה להספיק למשחקים נוספים]

y י ר י ת

New member
כייף לשחק על הלוח

למרות שהלוח עם הרבה פחות שלבים מאשר במשחק המקורי, המשחק עדיין מהנה [היינו שלושה שחקנים]

למעלה