PMS שלום לכולם, האם מישהו מכיר תופעה בשם PMS? איך מתמודדים איתה? יעקב
M MILMIL2 New member 28/11/12 #1 PMS שלום לכולם, האם מישהו מכיר תופעה בשם PMS? איך מתמודדים איתה? יעקב
M MILMIL2 New member 28/11/12 #3 סובל??? זה עדין לעומת מה שאני בהחלט סובל, כולם סובלים, היא הופכת לחסרת סבלנות כרונית, מריבות מטורפות, שנאה, רעות, מסתבכת בשקרים. אם זה לא סובל אז ???
סובל??? זה עדין לעומת מה שאני בהחלט סובל, כולם סובלים, היא הופכת לחסרת סבלנות כרונית, מריבות מטורפות, שנאה, רעות, מסתבכת בשקרים. אם זה לא סובל אז ???
L LAYL New member 28/11/12 #4 טוב.. רק בדקתי... (בדקתי שלא לך יש את התסמינים.... כי אז באמת שאין לי כל תשובה) אם זה כרוני אז כמובן שזה לא PMS אם זה קיצוני כמו שאתה מתאר, הרי שלרפואה מה להציע. בהצלחה.
טוב.. רק בדקתי... (בדקתי שלא לך יש את התסמינים.... כי אז באמת שאין לי כל תשובה) אם זה כרוני אז כמובן שזה לא PMS אם זה קיצוני כמו שאתה מתאר, הרי שלרפואה מה להציע. בהצלחה.
מ מ י ס ט ר גונס New member 28/11/12 #5 הידעת... בארה"ב אם אשה רוצחת באותו זמן אז היא זוכה להקלות בעונש... הנה, קבל קישור לכתבה בנושא ושלא תגיד שלא הזהרתי אותך
הידעת... בארה"ב אם אשה רוצחת באותו זמן אז היא זוכה להקלות בעונש... הנה, קבל קישור לכתבה בנושא ושלא תגיד שלא הזהרתי אותך