plilit

• פותח הנושא vaiu
  • פורסם בתאריך

vaiu

New member
plilit

הציור שעל עכבר העיר שלך? אם כן, את יכולה להעלות פה גרסא נקיה שלו? (בלי כתובות של עכבר העיר והכל) זה נראה בדיוק הסגנון שלך

OrrKislev

New member
מה שמזכיר לי...

בבית שלי יש עיתון הארץ. ואני לא קורא בעיתון, זה בד"כ לא מענין אותי. אבל העיתון תמיד פרוס, עם כל מדוריו, על שולחן המטבח. ובזמן האחרון, אני רואה הרבה שערים של מדורים, סתם תמונות, לא יודע מה זה היה, שאני פשוט אומר "אה, פילית!" וממש מקנא בך, כמובן. האם זו באמת את? אני נורא נהניתי מהאיורים האלה לאחרונה... אולי זה היה ככה תמיד, ואני האחרון לדעת, אבל זה באמת בגלל שאני לא מעיין בעיתון, וגר בנס ציונה (שזה לא ת"א, מה שאומר שעכבר העיר זה די נדיר בבית שלי) טוב. בקיצור. פילית - אני מאוד אוהב אותך, את יקרה לליבי.

j i m m y

New member
כן, כן, מכיר את ההרגשה.

איזה שולטת היא, הא? וגם גליה קפלן. (או גילה? לא זוכר.)

pillit

New member
לא נסחפתם בכלל

אולם, לצערי, מלבד 2 שערי עכבר - לא יצא לי לעבוד עם הארץ בכלל. אולי יצא לך לראות מעריב...

MichalSam

New member
וואו! זה שלך?

אני קוראת סמויה כאן, והיום בדיוק לקחתי את "עכבר העיר" ורצתי בהתלהבות להראות לחבר שלי את השער. גם הוא התלהב. מהמם

vaiu

New member
תודה!

אגב, תאמיני או לא, גם את השער הזה, וגם את השער הקודם (זה עם הפאנקיסטים בכיכר) החלטתי לשמור בניילון... ציורים ממש יפים

dolca1

New member
מה?? גם את הציור של הפאנקיסטים..

את עשית? אני ממש אהבתי אותו!! עבודה יפה :)

שאלה-

תרשי לי לקחת את הילדה מתוך הציור? יש לנו פינה בפורום (דוליז) שאנחנו מציירות דמויות לפי תמונות וזה מחולק לפי רמות, חשבתי לקחת אותה לרמה הבינונית (כמובן עם קרדיט לך ואפילו קישור לאיזה אתר אם יש לך, או לפורום הזה) יש לך התנגדות?

pillit

New member
צודק לגמרי

ויש לי תירוץ מפגר לגמרי אתה מבין, אני הגשתי להם 3 הצעות ֿכשהייתי בטוחה לגמרי שיקחו את הימני והם בחרו בשמאלי- אז כמו שזה- פשוט "ארזתי" ושלחתי להם בלי לגעת ושכחתי את הפיינל טאצ'ים ככה זה כשאתה מופתע...

OrrKislev

New member
השמאלי בהחלט עדיף

הזדמנות להגיד שאני ממש הודהמתי, ובהיתי בציור הזה זמן מה, כי זה כל כך שדרות רוטשילד, שזה משהו. כשבעצם זה פשוט שדרה, בדיוק כמו כל שדרה בראשון,חיפה או ירושלים! אבל זה שדרות רוטשילד! ואו! הציור הימני מגניב ממש העיגולים, למרות שעם העיגולים, הצבעים הכהים, והנוצות (רעיון נהדר), זה כבד מדי, ממש.. אז בעצם זה מאוד לא מפליא שהם בחרו בשמאלי, שהוא נהדר. אני אוהב אותך, פילית. (זה יהפוך לטרנד, את עוד תראי, כולם יגידו שהם אוהבים אותך)

למעלה