Pleasures

Maya 36

New member
Pleasures../images/Emo142.gif

Pleasures הנחיתה בשדה התעופה של גואייקיל הייתה רכה. ג´יניפר בדקה את טיסת ההמשך ואני הבטתי סביב, המון הומה של אנשים, תיירים ומקומיים כאחד במין פסיפס אנושי. טיסת ההמשך יוצאת בעוד 30 דקות, אנחת רווחה השתחררה לה, יש זמן לסיגריה. הטיסה במטוס הקטן הייתה חוויה לא נעימה במיוחד ושתינו שמחנו כשהכול נגמר. על הקרקע המתין בחור שחרחר עם שלט קטן ברוכות הבאות מאיה וג´ניפר. הרגשתי הקלה מסוימת. עלינו על הרכב שהמתין בחניה ונסענו. הנוף היה מדהים, אי קטן, מלא צמחיה פראית, עצי קוקוס בכל מקום, בקתות קש פזורות לכל אורך הדרך וריח הים מציף את נחיריי. הכניסה למועדון הצלילה הייתה מסברת פנים, הזכיר לי מחנה קיץ בצופים. בדלפק הרישום ניצבה בחורה מדהימה ביופייה ובלבוש סמלי. העניקה לנו סט מפתחות ועלון עם כל הפעילויות במועדון. הבחור השחרחר הוביל אותנו לבקתה, חדר עשוי מקש אך מרווח להפליא. אני הייתי זקוקה דחוף למקלחת, הטיסות האלה הרגו אותי. הבחור הצביע על מבנה במרחק קטן מאיתנו. המזוודות היו מונחות מזה זמן על המיטות בחדר, ממש סדר מופתי. שלפתי את תיק כלי הרחצה וצעדתי לכיוון המקלחות. זרם המים היה מדהים, מפנק ומרגיע. ריח הסבון הנוזלי הזכיר לי את הבנות בבית וכבר התחלתי להתגעגע. זמן מה חלף לו, אני מניחה לזרם המים לעטוף את גופי, הרגשה מרעננת ונעימה ואני, מתחת למים הזורמים, נסחפת לעולמות קסומים. המגבות צחורות ונעימות למגע, אחת על הראש והשנייה עוטפת את גופי פעמיים. בלי לחשוב יותר מדי צעדתי חזרה לבקתה. ג´ניפר כבר נעלמה לה, כהרגלה. חשבתי להניח את ראשי על הכרית לכמה דקות, כדי להירגע מעט אך נרדמתי... צחוקה הרם של ג´ניפר העיר אותי לפתע, כבר היה חושך בחוץ והיא נכנסה כסערה לחדר, זורקת לעברי משהו ואומרת, נו כבר מאיה, תלבשי את החצאית, יש מסיבת הולה בחוף. הסתכלתי לעברה, בביקיני מינימאלי וחצאית קש קטנטנה שהחמיאה מאד לגופה המדהים. לבשתי את בגד הים החדש שרכשתי מהקטלוג של Victoria´s Secret, מדהים, פשוט מדהים, הוספתי את חצאית הקש המצחיקה וזוג שרשראות פרחי סחלב צבעוניים וריסוס קליל של Pleasures כדי להשלים את האווירה. יצאנו לכיוון החוף. שם במעגל גדול ישבו להם חבורות חבורות של צעירים, רובם אירופאים וכולם שתויים. באמצע דלקה מדורה גדולה וכמה ילידים הכינו את ארוחת הערב. המוזיקה הייתה קצבית ונעימה לאוזן. ג´ניפר, כרגיל קלטה 3 גברים שנראו הולנדים חרמנים והתנחלה בניהם. אני נעמדתי בחלק הפחות הומה של המעגל. לפתע הופיע לידי גבר, גבוה ובנוי לתלפיות והציג את עצמו בעברית רהוטה: "נעים מאד, שמי בר, מנהל האתר" (אה, אז זה בר האגדי, שכולם מדברים עליו) הוא רכן לעברי ונשק על לחיי כיאה לבני המקום, השתהה לרגע ואמר: "חסידת אסתי לאודר, אישה כלבבי" ואני חושבת לעצמי איזו בקיאות... התיישבנו לנו על החול החם והבטנו שנינו על רגלינו המסוכלות בישיבה מזרחית. "יוגה" פלטנו שנינו בצחוק קל ואני חושבת לעצמי, גבר כלבבי... "אז אתן הבנות שעשו את כל הדרך מניו-יורק הקפואה?? איך עברה הטיסה? בסדר, השבתי, מביטה בו במבטי החודר. "מה מעשייך מאיה" שאל, אני מעצבת תכשיטים, השבתי. מממ... מעניין... יש לי משהו להראות לך, את באה?, שאל. קמנו שנינו בסנכרון ובר הוביל אותי לכיוון בקתה גדולה ומוארת. כבר בכניסה אפשר היה להרגיש בנוכחות גברית, מין אנרגיה מרגיעה כזו שסוחפת. בר הסיר מפה גדולה מעל משהו שהיה נראה כשולחן נמוך ולעיניי נתגלה מחזה מדהים. לוח עץ גדול ועליו פספס יפיפה העשוי ממאות חלקים קטנים של צדפים, חלקי אלמוגים ואבנים צבעוניות. את רואה, הוא אומר, נפש של אומן מתוסכל. בלי לשים לב, התיישבתי על המחצלת הרכה בכדי להביט בפספס מקרוב. בר התיישב לצידי מביט בי באריכות ולפתע נשק לצווארי, נשיקה קטנה ועדינה. הרגשתי איך דמי אוזל מגופי, בלי להזיז את ראשי קרבתי את פניו לצווארי כדי שימשיך. בר לא היסס לרגע, הציף אותי בנשיקות רכות ומתוקות, עיניי עצומות ואני מרגישה איך גופי מרחף. שפתיו נצמדות לשפתיי בחושניות ובלהט הלשונות נפגשים ומערבולת תשוקה מתחוללת בגופי. בעדינות רבה הניח בר את גופי על המחצלת הקרירה, הסחלבים נעלמים מצווארי וכך גם חזיית הביקיני. בר רוכן לצידי מלטף ונושק לכל חלק בגופי. לשון על הפטמה ואצבעות נוגעות לא נוגעות בעורי החם. אני משותקת, לא מסוגלת לזוז. מרגישה סערה קרבה בתוכי ואני מצמידה את גופו לגופי. גופו חשוף ונעים למגע. אני מעבירה את אצבעותיי לאורך החזה השחום וכולי רועדת. אט אט אני נושקת לבטן המוצקה ויורדת לאזור האגן. שם ממתין בעוז אברו הזקור לתפארת. אני אוספת אותו לתוך פי ומרגישה את עוצמתו. לשוני משחקת בראש התורן ושפתי נצמדות, עולות ויורדות לכל אורכו. בר משמיע קולות של עונג ואני מגבירה את הקצב. לפתע הוא מושך אותי לעבר פניו ונושק לי ארוכות, נשיקות רכות ומלאות תשוקה. אנחנו זזים בקצב איטי, אגן אל אגן וראשי סחרחר. אט אט הוא יורד, עוטף אותי בנשיקותיו מהצוואר לחזה ומשם לבטן הרכה. גופי בוער ומיציי מבעבעים, רגליי מפושקות ומאפשרות לראשו להתמקם בניהן. לשונו מטיילת לה בשובבות ונפגשת עם הדגדגן התפוח. שפתיו שואבות אותו לתוך פיו ולשונו ממשיכה במשחק. ידיי משתרבבות להן ברעמתו הנעימה ואני גונחת מעונג. הלשון יורדת מטה וחודרת בעדינות לתוכי. מיציי כמעיין מתגבר ובר אוסף אותם כאילו היו הטיפות האחרונות עלי אדמות. אני מחזירה את ראשו לעברי, לא מחזיקה יותר מעמד, ראשנו נפגשים ואני טועמת את מיציי הניגרים מסנטרו . נשיקותיו הופכות למלאות תשוקה ובעדינות רבה והתאמה מלאה הוא חודר לתוכי. אגנו מתנועע בקצב עדין ומענג ואני עוצמת את עיניי ומאפשרת לגופי לרחף. הקצב עדיין איטי ואני נלחמת בשיא המתקרב, כולי בוערת אך רועדת בו זמנית. בר מגביר אט אט את הקצב ואני כבר לא יכולה לעצור את עצמי. הוא עוטף אותי בגופו החם ושנינו כאחד מתרוממים למרומים. לאחר מספר דקות, חבוקים לנו ביחד, בר מגיש לי נשיקה ארוכה ואומר: "ברוכה הבאה למועדון הצלילה שלי, מאיה..."

ביגבן

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo25.gif

ווואו מאיה קניתי ב-2 ידיים רועדות מעונג..... עשית לי את זה !!! תמשיכי ככה לרגשש אותנו

RoboCoc

New member
../images/Emo39.gif

well you are inspired and you sure do make me wet and not from scuba diving keep it coming and keep on coming

Maya 36

New member
../images/Emo51.gif

תודה לכם על התגובות המלהיבות שנותנות לי מוטיבציה להמשיך ולכתוב

למאיה יש אקדח

טעון געגועים לחופים רחוקים.... מאיה ברוכה הבאה. תפרסמי עוד יש לך את זה!

מאיה.. זה נפלא

מאיה, זה נפלא. אהבתי את תשומת הלב לפרטים הקטנים. זה מה שהופך את הסיפור לממשי נשיקות....

Sefy

New member
...Change the name of the story to

The Ultimate Pleasures, cause just pleasure is not enough for it

דורון 37

New member
ובכן צדקת

אכן צדקת. סיפור מרטיט שכן גרם לי לחזור ולחפש אותך למרות המרחק הגדול. חבל שלא חיכית.........

עוקצני

New member
../images/Emo48.gifמאיה את מדהימה

וואו מאיה איזה סיפור,פנטזיה מדהימה ומעוררת. מה לא הייתי נותן כדי להיות בר למספר רגעים.

למעלה