please your opinion

l o v e b i r d

New member
please your opinion

אני איש תמיכה קרוב ל 6שנים בחברה מסוימת, התחלתי בתמיכת משתמשים לאט לאט התקדמתי ,תוך שילוב לימודים (cna ,mcse2000 ) .בעבודתי אני תומך בשרתי קבצים ודואר (רובם של נובל לצערי ) ובנוסף גם תמיכה בכל מה שקשור באבטחת מידע (esafe 'FW ) יש לציין שרק בחודשיים האחרונים אני נוגע קצת ב ב AD ובשרת EXHANGE . אני עומד לעזוב את מקום העבודה ,וקיבלתי הצעה להיות מנהל רשת בחברה קטנה (כ-40 איש) .. ברור לי שלא תוכלו לייעץ אם אני מתאים או לא , שאלתי היא היא אם רמת הידיעות שיש לי כרגע מספיקה לדעתכם ,כשבנוסף בכוונתי לתגבר מאוד את ידיעותי בזמן הקרוב . (הספרים כבר פתוחים ) יש לצייו שהמקום הספציפי ,עובד כיום ללא תקלות. אשמח לשמוע דיעות......

פוֹלי

New member
בוא אני אתן לך עצה

תלךל על מה שאתה מרגעש. אני התחלתי הפוך לגמרי ממך. עבדתי בתחום אחר לגמרי ותוך כדי למדתי את תחום הרשתות, קיבלתי הזדמנות לעבוד בחברה של 100 איש בלי ניסיון בכלל, וכן היו פה תקלות כבר מלפני כן. זה עניין של כמה חשוב לך וכמה אתה אוהב את המקצוע. אני בעד לשבור את הראש קצת ולהתייעץ עם אחרים שיש להם יותר ניסיון, אני גם בעד התחלות חדשות. קח בחשבון שהשוק לא מי יודע מה מדהים, אז יכול להיות שזו הזדמנות שתיתן לך אחלה קפיצה קדימה. וכמובן, זו דעתי האישית בלבד.

Arielvista

New member
אני אומר: לך על זה.

אני במקור טכנאי PC, עם9 שנים ניסיון בשטח, אצל לקוחות. במסגרת העבודה הקודמת שלי למדתי CNA 4.11, MCP NT 4, והמון התנסויות קטנות מהשטח. לפני כשנה וחצי התחלי לעבוד בחברה קטנה, כ 35 משתמשים, בתור מנהל מחלקת IT, ולמעשה העובד היחיד במחלקה. במשך התקופה הזאת למדתי המון מכל מיני מקורות, בין השאר בפורום הזה, קבוצות דיון אחרות (גוגל למשל), חברים, קשרים וכו'. בשורה התחתונה, לדעתי לך עם מה שנראה לך נכון, תאמין ביכולות שלך ללמוד לבד, ואל תתבייש לשאול אפילו שאלות מפגרות. לפעמים דווקא השאלות האלה מפילות אותנו. בהצלחה.

Guys33

New member
שיהיה לך ../images/Emo50.gif

לך על זה מקסימום יש אותנו כאן

myofer

New member
מניסיוני הקצר ...

אני יכול לומר שזה מקצוע שנלמד תוך כדי עבודה. כל האנשים שאני מכיר התחילו מכלום צברו ניסיון וניצלו הזדמנות (כמו שלך). אני אמרתי לא לפני זמן קצר ואני מצטער. בקיצור, לך על זה

למעלה