pleas help! - שלט לדלת כניסה

aviadno

New member
pleas help! - שלט לדלת כניסה

זקוקה לעזרה - רעיונות למה לכתוב על הדלת של השלט כניסה של הדירה שלי. אנחנו 2 שותפים (בן ובת...) אבל לא זוג! תודה רבה!!!

ש ר י ת 7

New member
רעיון

אתם מכירים זמן רב או שאחד מכם הצטרף כשותף לשני? בכל מקרה - אני הייתי הולכת על בדיחה פנימית, שרק שניכם תבינו וכולם ישאלו כשיבואו לבקר. כשאני וחבר שלי בערנו לגור ביחד, כל שעתיים מישהו דפק בדלת וביקש צדקה/תרומה/נדבה, אז על השלט כתבנו: "כאן גרים בכיף (ולא תורמים) שרית ואדיר" החלק הכיפי הוא שקנינו את השלט ובבית הכנו אותו ביחד (הכוונה לשלב המדבקות). פעם כמה ילדים דפקו בדלת, שמעתי אותם מתלחששים ומצלמים בסלולרי, כשפתחתי הם צעקו לי כבר די מרחוק "הבנו את הרמז"
והלכו, בטח עכשיו יש תמונה של השלט שלנו מסתובבת באינטרנט
אם אחרי שאת חושבת על מערכת היחסים שלכם ועדיין אין לך רעיונות, את יכולה לכתוב את שמות החיבה שלכם, כמו למשל "כאן גרים קוקי כהן ומושי לוי". או "כאן גרים בכיף דנה ואלון" ובקטן "לא באים לחברים בידיים ריקות, נכון?
" מקווה שנתתי כיוון... אם את בכלל רוצה משהו מצחיק ולא שגרתי. אם את רוצה משהו שגרתי, קבלי ביטול על כל השאר ולכי על סתם "כאן גרים בכיף - דנה ואלון" או "כאן גרים ונהנים - אלון ודנה" זהו, אלה הרעיונות שעולים לי עכשיו

aviadno

New member
תודה!

האמת שרצינו למצוא משהו משעשע אבל פשוט לא מצאנו בנתיים רק רשמנו את השמות שלנו והוספתי מדבקות זוהרות בחושך ככה כשנחבא האור במדרגות זה זוהר. מקורי לא?!

קיקי15

New member
לא יפה... :)

אני התרמתי בשנים קודמות במסגרת בית ספר.. לא כל כך נחמד שלא פותחים לך את הדלת חח אבל זה לא קשור לפורום הזה ;]

ש ר י ת 7

New member
אין לי שום בעיה עם זה

פשוט קודם גרנו קרוב לכמה ישיבות, מקוואות, אולפנות ושאר ארגונים שבאו לבקש תרומה כל שעתיים!!!! בדר"כ דווקא לילדים אני תורמת, פשוט כי ברור לי שלבית הספר מגיעים רק ארגונים אמיתיים, עמותות רשומות ולא מישהו שהדפיס פנקס קבלות בבית דפוס הקרוב...

tudu

New member
אנחנו רשמנו משהוא 'מפחיד'..

גרנו באזור מרכז תל אביב (אז הסתובב האנס הסדרתי בני סלע.. ודפק על דלתות של רווקות..) הכנו שלט ורשמנו "כאן גרים עזרא, ניסים, והאמסטף שמעון" עכשיו תגידו לי אתם.. הייתם מנסים להכנס לכזו דירה.. או להציק.. ?

ariel11225

New member
אני בכלל...

נתתי שם לבית מבלי להתייחס לדיירים למשל ברוכים הבאים למאורה

למעלה