Play Mister Dj תמונות מההופעה בניצנים. Enjoy.
A avishag 2005 New member 8/10/05 #19 הייתי שם... היה גדול! טיאסטו היה ענק כמו תמיד!!!!.מחכה לשנה הבאה!
כ כאילוו דה נה New member 7/10/05 #6 בעע נועם זאת הייתה בדיחה ../images/Emo4.gif ואני שונאת גייז זה מגעיל [שלא נדע מצרות] אמממ תגיד... ידעת שנופלה מהפורום הוא "כזה"? הוא בעצמו אמר לי!! אני בשוקקקקק. חיבבתי אותו כל כך חחחחחח
בעע נועם זאת הייתה בדיחה ../images/Emo4.gif ואני שונאת גייז זה מגעיל [שלא נדע מצרות] אמממ תגיד... ידעת שנופלה מהפורום הוא "כזה"? הוא בעצמו אמר לי!! אני בשוקקקקק. חיבבתי אותו כל כך חחחחחח
T tamax New member 7/10/05 #7 וואלה לא יודע את כולם היה את city of the future וגם ארז נץ עלה איתם לבמה. אם לשמהו יש פה את רשימת השירים שלהם, אני אשמח.
וואלה לא יודע את כולם היה את city of the future וגם ארז נץ עלה איתם לבמה. אם לשמהו יש פה את רשימת השירים שלהם, אני אשמח.
I Infected By Mushroom New member 7/10/05 #14 היה מטורף.... פשוט בן זונה ! אין האינפקטד האלה זה פשוט למות איזה יופי זה ההופעה חיה שלהם.... אם מישהו משיג את ההופעה בקובץ MP3 אני מתחנן שיודיע....
היה מטורף.... פשוט בן זונה ! אין האינפקטד האלה זה פשוט למות איזה יופי זה ההופעה חיה שלהם.... אם מישהו משיג את ההופעה בקובץ MP3 אני מתחנן שיודיע....