Play List
M matron New member 3/6/07 #2 ../images/Emo181.gif../images/Emo189.gif../images/Emo221.gif../images/Emo186.gif../images/Emo220.gif Enjoy the Silence- Depeche Mode Here I am - Scorpions Gavin DeGraw- I don't wanna be
../images/Emo181.gif../images/Emo189.gif../images/Emo221.gif../images/Emo186.gif../images/Emo220.gif Enjoy the Silence- Depeche Mode Here I am - Scorpions Gavin DeGraw- I don't wanna be
צ צולעע New member 4/6/07 #8 מה שעובר עלי-איפה הילד ../images/Emo47.gif בין השירים החזקיםםם1!! איזה כיף לנגן אותו אלוהיםם
א אביבא New member 4/6/07 #10 אחד השירים היפים, גם המילים וגם הלחן האקורדים קלים והפריטה קלה וכיפית ! אם אנחנו מתכוונים לאותה אחת... אני מנגנת בארפג'ו- בס i a+m i במשיכה
אחד השירים היפים, גם המילים וגם הלחן האקורדים קלים והפריטה קלה וכיפית ! אם אנחנו מתכוונים לאותה אחת... אני מנגנת בארפג'ו- בס i a+m i במשיכה
I I am IRiTooSH New member 6/6/07 #14 Walk This Way - Aerosmith ../images/Emo47.gif מי, מי הייתה בהופעה שלהם?
M matron New member 6/6/07 #15 אביב גפן- המכתב אין לי שמץ של מושג למה התחלתי לשמוע שירים שלו, למרות שאני לא סובלת את הבן-אדם הזה.
ח חיידק הסלמונלה New member 7/6/07 #16 סליחה? אביב גפן הוא אחלה../images/Emo4.gif את בנאדם בין השליליים שהכרתי.