צופה ומגיבה
ניק בהתחלה מדבר על קארן ועל איך שהוא מת שמליסה או ג'קי יעופו הביתה
משימת ראפ על כוחות על נשמע לי כמו משהו מטופש לחלוטין אבל עם פוטנציאל לשעשע
מליסה - היא כזאת הזויה
אבל זה שיעשע אותי.
אמבר - אמממ. בסדר...?
ג'ס - מהקטע הקצר שהראו זה לא נשמע מענין
ג'קי - עוד הזויה
בריאן - יכול לעבוד אבל נתקע
ניק - הורס!
סקוטי - אהבתי
סונייה - זה היה חביב.
ג'וני - בסדר. נראה קצת אידיוט אבל שיהיה. הזוכים באתגר: מקום שלישי - ג'קי מקום שני - סונייה מקום ראשון - ג'וני באתגר הפעם הקבוצות יצטרכו לשלב את קטע הראפ עם בתים מסגנון מוזיקלי אחר לבחירתם. הקבוצות: ג'וני בוחר את סקוטי וג'ס שממש ממש מתלהבת
סונייה בוחרת את ניק ואז נותרות רק מליסה ואמבר אמבר מתפללת שיבחרו בה כי היא לא רוצה לעבוד עם ג'קי אבל סונייה בוחרת במליסה. ג'קי בוחרת בבריאן ו"נתקעת" עם אמבר שנשארת אחרונה. ג'ול אומרת להם שיהיה להם רק עד סוף היום להשלים את השיר בצורה כזו שמשתמע ממנה שבדר"כ זה לא ככה למרות שתמיד הציגו את זה כך. מוזר. ההופעות: הקבוצה הראשונה שמופיעה:
סקוטי, ג'ס וג'וני - נשמעים ממש ממש טוב |הולכת לחפש דרכים לא חוקיות למצוא את השיר| הקבוצה השניה שמופיעה:
ניק, סונייה ומליסה - שווה! אהבתי אהבתי אהבתי!
הקבוצה השלישית שמופיעה:
ג'קי, אמבר ובריאן - חחחח ג'קי ממחזרת את הפאוץ' הזהוב שלה משבוע הוליווד באיידול
השיר שלהם היה ממש ממש מגניב! באסה לבחור מבין שלושתם אהבתי את כולם! למרות שנראה לי שהם יבחרו בקבוצה של סונייה כקבוצה החלשה. בנתיים בזמן שהמתמודדים מחכים להחלטת השופטים הם מרכלים על ג'קי וניק אומר שיש בה EVIL סייד ושאולי זה מהקטע התחרותי אבל אין לדעת מה היא תגיד ברגע שתסובבו את הגב. מובן שהוא מדבר על הקטע עם קארן בשבוע שעבר בייחוד לאור העובדה שהוא הפגין רגשות כלפיה גם בשבוע שעבר וגם בתחילת הפרק הנוכחי. השופטים בוחרים בקבוצות של סונייה וג'וני כקבוצות הבטוחות (יעיי ניק וג'ס!) כשהקבוצה של ג'וני היא הקבוצה המנצחת. מה שאומר שג'קי, אמבר ובריאן מועמדים להדחה. אני אוהבת את אמבר ובריאן אם צריך לבחור באחד מהם שיהיה בטוח אני מעדיפה את בריאן שראינו אותו בקטעים מוצלחים וטובים מאוד גם בפרקים קודמים. החבר'ה שניצלו מהדחה שוב מרכלים על ג'קי. נראה קצת מרושע אבל מצחיק
סקוטי אח"כ אומר לג'קי בפנים שהחבר'ה האחרים לא ממש מסמפטים אותה כי לא בדיוק קל לעבוד איתה וניק רב עם סונייה על זה שהיא טוענת שהיא מעולם לא אמרה שום דבר רע על ג'קי והוא טוען שכן. השופטים מוסרים את החלטתם - אמבר הולכת הביתה. היה די צפוי אחרי מה שאמרו לה. מה שאומר שיש עוד שבוע לסבול את ג'קי>< לא זוכרת מה היה הדירוג הקודם שלי אבל אחרי השבוע הנה דירוג ההדחות הנוכחי שהייתי שמחה לראות 8. ג'קי 7. סונייה/מליסה 6. סונייה/מליסה 5. ג'וני 4. בריאן 3. סקוטי 2. ג'ס 1. ניק