Platinum Hit - פרק 4

Platinum Hit - פרק 4../images/Emo140.gif

מי ראה? אין לי ממש כח לסכם. אז רק ארשום מי זכה - זה היה כמו שאמרו בסיום הפרק הקודם - "ראפ" אז בפזמונים זכו במקום השלישי ג'קי
, מקום שני סוניה ומקום ראשון ג'וני. ואלה גם היו הדירוגים של השירים הזוכים. כך שהצוות שעבד עם ג'קי והיו המועמדים להדחה היו ג'קי, בראיין ואמבר, ואמבר
הודחה. כמובן שניק עשה עליהום על ג'קי ודאג שיעשו לה את המוות
.... אהבתי את אמבר, דווקא הייתי מעדיפה שבראיין ילך, אבל העיקר שג'קי נשארה. בינתיים היא זכתה בהכי הרבה "הוקים" שבוע הבא שירי אהבה...
וג'ס כותבת שיר לגו'ני

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

תודה על הלינק. איזה מלך הוא
וכל הכבוד לה שהיא לא מפחדת להודות שהיא לא הייתה הכי מבריקה באיידול אם כי היא עדין השופטת שהכי אהבתי שם

LeAnnDylan

Well-known member
צופה ומגיבה

ניק בהתחלה מדבר על קארן ועל איך שהוא מת שמליסה או ג'קי יעופו הביתה
משימת ראפ על כוחות על נשמע לי כמו משהו מטופש לחלוטין אבל עם פוטנציאל לשעשע מליסה - היא כזאת הזויה
אבל זה שיעשע אותי. אמבר - אמממ. בסדר...? ג'ס - מהקטע הקצר שהראו זה לא נשמע מענין ג'קי - עוד הזויה
בריאן - יכול לעבוד אבל נתקע ניק - הורס! סקוטי - אהבתי סונייה - זה היה חביב. ג'וני - בסדר. נראה קצת אידיוט אבל שיהיה. הזוכים באתגר: מקום שלישי - ג'קי מקום שני - סונייה מקום ראשון - ג'וני באתגר הפעם הקבוצות יצטרכו לשלב את קטע הראפ עם בתים מסגנון מוזיקלי אחר לבחירתם. הקבוצות: ג'וני בוחר את סקוטי וג'ס שממש ממש מתלהבת
סונייה בוחרת את ניק ואז נותרות רק מליסה ואמבר אמבר מתפללת שיבחרו בה כי היא לא רוצה לעבוד עם ג'קי אבל סונייה בוחרת במליסה. ג'קי בוחרת בבריאן ו"נתקעת" עם אמבר שנשארת אחרונה. ג'ול אומרת להם שיהיה להם רק עד סוף היום להשלים את השיר בצורה כזו שמשתמע ממנה שבדר"כ זה לא ככה למרות שתמיד הציגו את זה כך. מוזר. ההופעות: הקבוצה הראשונה שמופיעה: סקוטי, ג'ס וג'וני - נשמעים ממש ממש טוב |הולכת לחפש דרכים לא חוקיות למצוא את השיר| הקבוצה השניה שמופיעה: ניק, סונייה ומליסה - שווה! אהבתי אהבתי אהבתי!
הקבוצה השלישית שמופיעה: ג'קי, אמבר ובריאן - חחחח ג'קי ממחזרת את הפאוץ' הזהוב שלה משבוע הוליווד באיידול
השיר שלהם היה ממש ממש מגניב! באסה לבחור מבין שלושתם אהבתי את כולם! למרות שנראה לי שהם יבחרו בקבוצה של סונייה כקבוצה החלשה. בנתיים בזמן שהמתמודדים מחכים להחלטת השופטים הם מרכלים על ג'קי וניק אומר שיש בה EVIL סייד ושאולי זה מהקטע התחרותי אבל אין לדעת מה היא תגיד ברגע שתסובבו את הגב. מובן שהוא מדבר על הקטע עם קארן בשבוע שעבר בייחוד לאור העובדה שהוא הפגין רגשות כלפיה גם בשבוע שעבר וגם בתחילת הפרק הנוכחי. השופטים בוחרים בקבוצות של סונייה וג'וני כקבוצות הבטוחות (יעיי ניק וג'ס!) כשהקבוצה של ג'וני היא הקבוצה המנצחת. מה שאומר שג'קי, אמבר ובריאן מועמדים להדחה. אני אוהבת את אמבר ובריאן אם צריך לבחור באחד מהם שיהיה בטוח אני מעדיפה את בריאן שראינו אותו בקטעים מוצלחים וטובים מאוד גם בפרקים קודמים. החבר'ה שניצלו מהדחה שוב מרכלים על ג'קי. נראה קצת מרושע אבל מצחיק
סקוטי אח"כ אומר לג'קי בפנים שהחבר'ה האחרים לא ממש מסמפטים אותה כי לא בדיוק קל לעבוד איתה וניק רב עם סונייה על זה שהיא טוענת שהיא מעולם לא אמרה שום דבר רע על ג'קי והוא טוען שכן. השופטים מוסרים את החלטתם - אמבר הולכת הביתה. היה די צפוי אחרי מה שאמרו לה. מה שאומר שיש עוד שבוע לסבול את ג'קי>< לא זוכרת מה היה הדירוג הקודם שלי אבל אחרי השבוע הנה דירוג ההדחות הנוכחי שהייתי שמחה לראות 8. ג'קי 7. סונייה/מליסה 6. סונייה/מליסה 5. ג'וני 4. בריאן 3. סקוטי 2. ג'ס 1. ניק

LeAnnDylan

Well-known member
מסבירה בקצרה

המטרה של התוכנית היא למצוא את כותב השירים הבא (או כמו שג'ים קנטיאלו הציג את זה- למצוא את הדיאן וורן (
) הבא/ה)., בתחילת התוכנית היו 6 מתמודדים ו-6 מתמודדות שהתחרו על התואר. בניגוד לאיידול ודומותיה, כאן המתמודדים לא שרים שיר כל שבוע ומועמדים להדחה. לא בדיוק, בכל אופן. כל שבוע ניתנת למתמודדים משימת "הוק" שזה אומר בעצם, לכתוב פזמון לשיר עפ"י נושא שינתן להם. בשבוע הראשון לדוגמה הנושא עליו הם היו צריכים לכתוב פזמון היה "לוס אנג'לס". לכתיבת הפזמון יש להם 30 דקות. בתום השלושים דקות כל אחד מציד בפני השופטים את הפזמון שלו. כיוון שלא מדובר בתחרות שירה, השופטים לא בוחנים את המתמודדים עפ"י השירה שלהם אלא על סמך השיר עצמו. לאחר שכולם הופיעו עם הפזמון שלהם השופטים מחליטים על שלושת (או במקרה של התוכנית הראשונה- ארבעת) הפזמונים שהם הכי אהבו. המתמודדים שזכו באתגר הפזמון בוחרים מתוך המתמודדים האחרים שלא זכו את המתמודדים איתם הם ירצו לעבוד. לאחר שכל מתמודד שזכה בחר את הקבוצה שלו יש להם 8 שעות להפוך את הפזמון שזכה לשיר מלא. בתום הזמן הקבוצות מופיעות עם השיר שכתבו בפני השופטים. השופטים בוחרים מי הייתה הקבוצה הכי חלשה ומתוכם מדיחים מתמודד אחד שלדעתם תרם הכי פחות לשיר או תרם הכי הרבה לכשלון הקבוצה. בגדול, בעיני זו אחת מתוכניות הריאלטי הכי מהנות ומוצלחות שצפיתי בהן אי פעם. ממליצה בחום!

X יו יו S

New member
זה היה יכול להיות גדול

אם היו נותנים לזמרים מקצועיים לשיר ומה איך הם יודעים מה כל אחד תרם לשיר ? מראים ממש מי אחראי על כל מילה בשיר ? חח זה מזכיר לי שאת שיר אנה של משינה כתבו איזה 5 או 6 אנשים זה נראה לי מוגזם

LeAnnDylan

Well-known member
הם שואלים אותם

הם שואלים מי אחרי על הלחן, אם יש איזה שורה שהם אהבו או שורה שהם חשבו שהייתה ממש נוראית או לא מובנת הם שואלים מי כתב והם גם מבקשים מכל מתמודד להגיד מה הוא תרם לשיר. אם תרצי אוכל להעלות לך ליוטיוב את אחד מהקטעים בהם בהם רואים את קטע השיפוט לפיו מחליטים השופטים את מי להדיח

X יו יו S

New member
מי זאת השופטת שהכריזה על המודח?

ואיך אפשר להעיף מישהו כזה חתיך

LeAnnDylan

Well-known member
את לא מכירה את ג'ול ../images/Emo2.gif

וגם אני תהיתי לגביי זה אחרי הפרק הראשון אבל הוא באמת טמבל

SHTRUDIDI

New member
You Were Meant For Me../images/Emo47.gif

הייתי בטוחה שאחד הקישורים יהיה ל- Foolish Games.

LeAnnDylan

Well-known member
פעם סביר להניח שהייתי שמה אותו

בדוגמה לשלושה שירים של ג׳ול אבל לאחרונה גיליתי שהוא לא כזה מוכר כפי שחשבתי ושהשניים האחרים מוכרים יותר. ורציתי להוסיף משהו טיפה יותר עכשווי מהאחרים...אבל אין ספק שפוליש גיימז מעולה!

X יו יו S

New member
באופן מוזר אני מכירה רק את הקליפ של Foolish

You Were Meant For Me אני לא מכירה בכלל

למעלה