Planet Israel, פרק מספר 29

• פותח הנושא Thats
  • פורסם בתאריך

Thats

New member
Planet Israel, פרק מספר 29

פרק מספר 29 103.171.16:00 (זמן ארץ 20/6/2151) "כולכם צחקתם ממני, על שאני מתעסק עם הכלבים אולם אם הייתם יודעים מה שאני יודע, הצחוק שלכם היה הופך לתדהמה". חברי ההנהלה הביטו בירון בהלם. "הכלבים הללו ניתנו בידינו כפיקדון וכמתנה על ידי הישראלים מלפני מאה שנים. בסימולציות מחשב שהם עשו לפני מאה שנים, הם הגיעו לתרחישים זהים או קרובים, בדיוק כמו מה שקורה כאן היום. היה עליהם להגניב לנו, לאנשי החלל פתרון טכנולוגי שיוכל לעזור לנו ביום הדין וייתן בידינו את הניצחון בקרב על החללית. אני מדגיש, לא כל הדברים ידועים, גם לא נפתרו כל השאלות, להיפך, לחלק מהשאלות אין לנו תשובה, אולם לא נוכל להמשיך עם ידידינו הפלשתינאים באותה חללית. זה הם או אנחנו. מישהו מאיתנו יושמד, או הם או אנחנו, או שניפרד מהם בצורה "חד צדדית". לצורך זה יהיה עלינו להפריד את החללית לשני חלקים פיסיים, למעשה לשתי חלליות שונות. מסתבר שהישראלים לפני כמאה וחמישים שנה דיברו במולדתנו על כדור הארץ בדיוק על פתרון טריטוריאלי ברוח דומה. כאן אין לנו עדיין פתרון. הבעיה העיקרית שלנו בעניין זה הינה "הנעה". בלי אמצעי הנעה לא נוכל לכוון את עצמנו בחלל ולבסוף בעוד עשרים או מאה או מאתיים שנה ניפול על הכוכב הראשון שילכוד אותנו בכוח המשיכה שלו. זוהי בעיה שטרם פתרנו." ירון עצר לרגע ונתן לאנשים זמן לחשוב. "ומה הכלבים הללו עושים?" שאל חזי בתימהון. "הכלבים הללו שנראים לכם נחמדים ושטותניקים, נהפכים במצבי חירום כמו אלה שאנו עומדים לפניהם, לחיות טרף קטלניות. האמינו לי ידידי, מצאתי במחסנים עוד מספר ארגזים של "חלקי חילוף" ועתה יש בידנו צבא של שישה כלבים המיומנים להשתלט על התעלות. כרגע עלינו לשמור אותם כצבא הסודי שלנו. בשלב זה אסור לנו לחשוף אותם עד לרגע המכריע באמת. במקביל התחילו הכלבים בפעולות מיפוי וריגול בעומק השטח הפלשתינאי. שכנינו לחללית לא יודעים על כך מאומה. ציווינו על הכלבים להיזהר לא להתגלות ובשום אופן לא ליצור מגע אלא להתחמק. איננו רוצים שהם יחשדו בכלום. כרגע הפלשתינאים מלאי בטחון בעצמם וזה טוב לנו. אני חוזר שוב, ראיתם כולם את נאומו של עלי. לא צריכות להיות לנו שום אשליות לגבי כוונותיהם הזדוניות. אנו הולכים עתה להצבעה שבה תבחרו בי או בחזי. אני אומר לכם שבלי הנהגתי, או יותר נכון, עם הנהגתו של חזי נישמד כולנו. בעיתות שלום, חזי יכול להתאים לנו כמנהיג אולם עתה מדובר במלחמה וזה סיפור אחר לגמרי. אני מודיע לכם כי אהיה מוכן להניח את מפתחות ההנהגה לאחר שנצא, אם נצא, מהקרב הקשה שעומד להתרחש". ירון סיים את דבריו ושקט השתרר. לאחר כחצי דקה של דממה מוחלטת הודיע חזי "אני מתפטר מההנהלה. קח את המפתחות". הוא קם ללכת מחדר הישיבות כשעצר אותו דב. דב היה הרב של הקהילה הקטנה והפיזיקאי שלה. "עלינו להצביע בכל מקרה, כדי שזה ייכנס לפרוטוקול". "מי בעד בחירתו של ירון?" שאל. עשר כפות ידיים הורמו ולאחר מספר שניות הרים חזי גם הוא את ידו בהיסוס. ירון חש כל העת בצליפת עיניה הבוערות של לין על פניו. "ירון נבחר" שמע ירון בירכתי ראשו את קולו של דב וכולם חיכו למוצא פיו. ירון כחכח בגרונו ואמר. "על פי הפרוטוקול חייב חזי להסתלק מההנהלה עקב הדחתו." ירון היישיר מבט לעבר חזי "אני רוצה לבקש ממך שתישאר בהנהלה, אחרי הכל, נסיונך עצום." האנשים חיכו לחזי שכבר קם ממקומו במטרה להסתלק מהחדר ואילו עתה, נבוך ומופתע, חזר למקומו לאחר שקיבל את הצעת ירון. "בגלל מצב המלחמה שאנו מצויים בו" המשיך ירון "אני רוצה שתכניסו להנהלה עוד שני אנשים ולו כמשקיפים בלבד. את רמי, שהוא גאון טכני ואני מעוניין שיהיה במרכז קבלת ההחלטות ואת לין. אני מבקש שתכירו לה תודה. היא עשתה עבודה מדהימה במשך למעלה משנתיים ולולא יכולתה היינו היום עיוורים לגבי הצד הפלשתינאי. זמן רב מידי התעלמנו מכשרונה. Thats all folks לאתר הבית ולסיפור מתחילתו: http://Thats_allfolks.tripod.com

למעלה