Planet Israel,הקדמה חלק א

Thats

New member
Planet Israel,הקדמה חלק א

PLANET ISRAEL סיפור מאת That’s all folks הקדמה בניגוד למגמת ´הפוליטיקלי קורקט´ השלטת בארצנו, אין לי שום בעיה בחלוקה בין הטובים (אנחנו) לרעים (הפלשתינאים). ככפויי טובה הם דחו את הרצון האדיר של אזרחי ישראל לשלום והפכו ידידים לשונאים של ממש. אני מקדיש את הסיפור לכל אזרחי ישראל הנמצאים כיום תחת התקפות טירור רצחניות ומתמשכות של אוייבנו הפלשתינאים. כמו כן אני מקדיש את הסיפור לשתי בנותי העושות את צעדיהן הראשונים בתחומי האמנות והיצירה. סיפורי זה הינו המקורי ביותר שכתבתי עד כה, כיאה לסיפור מדע בדיוני. אני מקווה שתיהנו ממנו כמו שאני נהניתי. אני יודע שיהיו כאלה שאולי תהיה להם תחושת דה-ז´וו מובנת בתחילת הסיפור אבל אני מבטיחכם ששום דבר מסיפורי הקודמים לא הכין אתכם לסיפור הנוכחי. תודה מיוחדת לידידי נ´ רב האשכולות, אשר הפיסיקה זורמת בעורקיו. ושוב, תודה מיוחדת לידידי י´ שממשיך ללא ליאות לבנות את האתר שלנו וסובל בשקט את משוגותי. כל הדמויות שבסיפור, פיקטיביות לחלוטין וכל נסיון לקשר בינן לבין דמויות אמיתיות הינה פרי דמיונו הפורה בלבד של הקורא ועל אחריותו. © כל הזכויות שמורות אין לשכפל, להעתיק ,לצלם, להקליט, לתרגם, לאחסן במאגר מידע, לשדר או לקלוט בכל דרך או בכל אמצעי אלקטרוני, אופטי, מכני או אחר כל חומר שהוא מסיפור זה. שימוש מסחרי מכל סוג בחומר הכלול בסיפור זה אסור בהחלט אלא ברשות מפורשת בכתב ממני, That’s_all_folks.

Thats

New member
Planet Israel, הקדמה חלק ב

תאורת חצר (שיר של רחל שפירא, לחן של נחום היימן) יש משהו עזוב בתאורת חצר ונעשה דחוף לראות אחד שנעצר, ולו לשתוק איתו מול צבא הכוכבים כאלו זה לזו אנחנו ערבים. כל פעם כשאתה ניצב גלמוד מול כוכבים תזכור שזה לזו היינו, היינו ערבים. אולי אתה משלים עם חלק הבדידות כמו עם האהבה והקנאה והידידות בגוש החשכה הבית, הגדר. אולי נשתוק מעט אחר כך נדבר. כל פעם כשאתה ניצב גלמוד מול כוכבים תזכור שזה לזו היינו, היינו ערבים. פיסיקאי אלמוני: שימו ארבעה גלגלים במקומות שונים בחללית ובצירים שונים, תנו לי בעיטה הגונה בתחת ואבקר איתכם בכל מקום על פני הגלקסיה.

למעלה