pirge
!!!!!

bigjack

New member
מצטרף למחמאות ולהמלצה../images/Emo9.gif

הבווארייה הזו היא פשוט פצצה טעימה עוד מעט אני מכין אותה

בגלל דרישות הלקוחות שלי - המשפחה

ציפיתי אותה ב-200 גרם שוקולד חלב מומס והוספתי 4 כפות ברנדי. השילוב של הגבינה עם השוקולד האלכוהולי היה מצוין.

bigjack

New member
גם אני מצפה אותה

בגנאש משמנת מתוקה ושוקולד מריר, ומפזר למעלה אגוזי מלך קצוצים. זה מתאים בדיוק לפסח

mamy4

New member
שאלה לצחי בנוגע לגנאש

הכנתי את בווארית הגבינות המעולה של פירגה והחלטתי להכין גנאש כמו שאתה מכין עם שמנת מתוקה ושוקולד מריר אך משום מה הגנאש לא התחבר לעוגה. כשאני חותכת פרוסה, הגנאש פשוט נדבק כולו על הכפית או על הסכין כחתיכה אחת שלמה וכאילו הוא לא נדבק לגבינה. האם מישהו יכול להסביר לי למה? צחי , האם גם אצלך זה כך קורה? אולי ייתכן בגלל שכיסיתי את התבנית עם נייר אלומיניום? מה לעשות?

bigjack

New member
אם כיסית באלומיניום יכול להיות

שנוצרה שכבה של לחות על הבוואריה ולכן הגנאש לא נדבק
בכל מקרה גם אצלי הגנאש יוצא מאד דביק ולכן אני חותך עם סכין חדה רטובה. הכי טוב זה לשפוך את הגנאש החם ממש לפני ההגשה ואז הוא מתקשה מהקור של הבוואריה אבל עדיין נשאר רך בשביל חיתוך נוח. הקירור במקרר פשוט מקשה את הגנאה והופך אותו לחזק ודביק.

mamy4

New member
תודה צחי על התשובה

אנסה בשיטה שלך בפעם הבאה בכל מקרה זה יצא טעים פיגוזזזזזזזזזזזזז חג שמח והמון תודות למלכה פירגוש שכל מתכוניה מככבים על שולחני

bigjack

New member
תודה פירגוש../images/Emo24.gif אני גם מכין

עכשיו צלי בקר וגזר ביין שחיים כהן הכין בתוכניתו ביום שישי האחרון, הריח כבר משגע את כל הבית, מקווה שיצא רך וטעים. וגם דוד ענק של מרק עם קניידלאך כי גם הערב אנחנו מוזמנים ולא מוותרים לי על המרק הזה. שיהיה לך ולמשפחתך חג שני שמייח

pirge

New member
חן חן לכם על ההמלצות החמות ל

לבוואריה שלי. גם אני אוהבת את השילוב הקטלני של השוקולד בגבינה. תהנו ותגוונו בכיף כיד הדמיון. חיבוק

bigjack

New member
לפי דעתי בלי הג'לטין זה ישאר

עיסה דלילה ולא יתייצב. חבל על הנסיון אפילו.

לפyמים

New member
תודה. ניתןן אולי להקשות את זה עם

אינסנט פודינג במקום ג'לטין?

bigjack

New member
תנסי להקציף 2 אינסטנט

פודינג עם כוס חלב ושתי השמנות המתוקות ותוסיפי לגבינות. מקסימום יצא לך קרם טעים לאכול עם כפית

pirge

New member
תחליף צמחי לג'לטין בחנויות טבע שנקר

אגר אגר. שווה לנסות.

למעלה