pirge לציפוי העוגה הכושית הרטובה אפשר להשתמש בשמנת 15% (לבישול) או שחייבים את השמנת להקצפה - 30%?
E etyc New member 24/2/07 #1 pirge ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif לציפוי העוגה הכושית הרטובה אפשר להשתמש בשמנת 15% (לבישול) או שחייבים את השמנת להקצפה - 30%?
pirge ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif לציפוי העוגה הכושית הרטובה אפשר להשתמש בשמנת 15% (לבישול) או שחייבים את השמנת להקצפה - 30%?
א א נ ג ל י ת בכיף New member 24/2/07 #2 מה פתאום - אל תשתמשי בבישול זה לא מתאים ולא רק בגלל האחוזי שומן אם את רוצה יש ציפויים אחרים הטעם אחר השמנת לבישול היא לספגטי למרקים לדברים אחרים
מה פתאום - אל תשתמשי בבישול זה לא מתאים ולא רק בגלל האחוזי שומן אם את רוצה יש ציפויים אחרים הטעם אחר השמנת לבישול היא לספגטי למרקים לדברים אחרים
E etyc New member 24/2/07 #7 לפי מה שהבנתי מההוראות לא מקציפים את השמנת אלא מבשלים אותה, משום כך אני מתארת לעצמי (וניקי אישרה זאת) שאפשר גם להשתמש בשמנת לבישול על התגובות
לפי מה שהבנתי מההוראות לא מקציפים את השמנת אלא מבשלים אותה, משום כך אני מתארת לעצמי (וניקי אישרה זאת) שאפשר גם להשתמש בשמנת לבישול על התגובות
E etyc New member 24/2/07 #13 o.k אין לי כרגע שמנת להקצפה, אני אנסה עם שמנת לבישול ואדווח לכם - תוצאות על התגובות