PINNACLE DV500 מול FIREWIRE

shevachs

New member
PINNACLE DV500 מול FIREWIRE

מי יודע מה ההבדלים ( מלבד המחיר) בין דגימה ועריכה בכרטיס PINNACLE DV500 לבין הנ"ל בכרטיס FIREWIRE רגיל, יש לי מסרטה דיגיטלית ומחשב פנטיום 2400 עם הרבה זיכרון.

MaSTeRLou

New member
->

ממה שאני זוכר בכליות מהDV500: -כניסות/יציאות אנולוגיות -מנוע עיבוד חומרתי, שמאפשר עבודת עריכה שוטפת יותר -הDV500 עובד עם פורמט מסוים, שאני לא ממש יכול לספר לך על טיבו, אבל אני יכול להגיד לך שהוא יכול לעבוד רק איתו. בFirewire פשוט אתה ממילא לא משדר לשום מקום בזמן העריכה עצמה, ועדיף שתשתמש בתוכנת עריכה שיודעת לעבד בRealtime בעצמה אפקטים ושאר תחכומים. כך תוכל גם לעבוד עם איזה פורמט שתרצה, והעריכה תהיה שוטפת אם יש לך מעבד חזק והרבה זיכרון RAM. אגב, נדמה לי שDV500 כבר די מיושן. הוא כבר איזה 3-4 שנים רץ בשוק, בטח יש לו כבר מחליף.

asa160

New member
הבדלים

יש מספר יתרונות לכרטיס מסדר גודל כזה: כניסה ויציאה אנלוגית,סט תוכנות חוקי ומפורט (ושגם עובד חלק יותר ממה שמורידים בקאזה), קצת יותר ריל טיים. החסרונות: התקנה עלולה להיות בעייתית, תאימות לחומרה ותוכנה (חובה לבדוק התאמה בין החומרה שלך והכרטיס המבוקש) ומחיר: כרטיס 1394 יעלה סביב 250 ש"ח בעוד שמחיר דיוי500 הוא סביב 2500. רק שים לב שיש מספר גרסאות דיוי500 -האחרונה והמומלצת נקראת דיוי500 דיוידי.

אם אני לא טועה, ה-PRO ONE../images/Emo16.gif

הוא ה"מחליף" של הדיוי 500.
ניר

asa160

New member
פרו1 לא מחליף לדיוי500

הפרו1 הוא כרטיס ברמה אחת מעל ל500 ונמכר במקביל: ה500 מיועד לשוק התחתון והפרו1 לשוק העליון של העורכים הביתיים סמיפרו. באופן כללי פינקל התמקדה בשנה וחצי האחרונות יותר בתוכנה (הוציאה תוכנת עריכה משלה) וכרגע הכרטיסים שלה נשארו קצת מאחור. ככה שהם אינם מומלצים לקנייה כחדשים אלה רק כמשומשים (עבור המחיר הנכון) אורן

../images/Emo51.gif על המידע, ../images/Emo16.gif

פשוט באתר פינאקל הייתה השוואה שנראתה כאילו הפרו-וואן הוא ה"מחליף" של הדיוי500.
ניר

למעלה