PINK FLOYD - PULSE

rozgil

New member
PINK FLOYD - PULSE

סוף סוף הוא מגיע ה - DVD - שכולם מצפים לו כבר שנים PINK FLOYD - PULSE בהופעה חיה ! מבצע מיוחד למעריצים שלא יכולים כבר לחכות... מכירה מוקדמת במחיר משתלם! שום להקה אחרת לא הטביעה את חותמה ולא קבעה סטנדרטים חדשים באיך הופעת רוק צריכה להראות ולהישמע כמו פינק פלויד. כבר מתחילת הקריירה שילבו חברי ההרכב אפקטים מדהימים וסאונד מושלם בהופעותיהם.סיבוב ההופעות האחרון של ההרכב משנת 1994 שיצא על גבי הדיסק הכפול Pulse קבע רף שעדיין לא נשבר באיך הופעת רוק צריכה להשמע! פרטים נוספים: למזלנו סיבוב ההופעות הנ"ל גם צולם וכעת לאחר ציפיה ארוכה ומתישה סוף סוף יוצא הדי.וי.די המתעד את ההופעה. סיבוב ההופעות מתעד את חברי הלהקה בשיאם, ומלבד הסאונד המושלם והבלתי יאמן כולל הדי.וי.די את כל האלמנטים, האפקטים והמימד החזותי המושלם שהופכים את הצפיה בהופעה לחויה של פעם בחיים! ובנוסף, האלבום The Dark Side Of The Moon מבוצע בשלמותו!!! כמו כן בנוסף למופע ישנם בונוסים - שאולי יעזרו למעריצים לפצח סוף סוף קצת את המיתוס שנוצר סביב אחת ההופעות המדהימות שהועלו אי פעם... רשימת הקטעים: דיסק 1: Concert Part 1: 1. Shine On 2. Learning To Fly 3. High Hopes 4. Take It Back 5. Coming Back To Life 6. Sorrow 7. Keep Talking 8. (Another Brick In The Wall (Part 2 9. One of These Days Screen Films: 10. Shine On 11. High Hopes 12. Learning to Fly Bootlegging the Bootleggers: 13. What Do You Want From Me 14. On The Turning Away 15. Poles Apart 16. Marooned Shorts: 17. Time 18. Money 19. Speak To Me Videos: 20. Learning to Fly 21. Take It Back Tour Stuff: 22. Maps 23. Stats 24. Itinerary דיסק 2: Concert Part 2: 1. Speak To Me 2. Breathe 3. On The Run 4. Time 5. Great Gig In The Sky 6. Money 7. Us And Them 8. Brain Damage 9. Eclipse 10. Wish You Were Here 11. Comfortably Numb 12. Run Like Hell Screen Films: 13. Speak To Me 14. On The Run 15. Time 1994 16. The Great Gig In The Sky 17. Money 18. Us And Them 19. Brain Damage 20. Eclipse Alternate Screen Films: 21. The Great Gig In The Sky 22. Us And Them Amateur Eye: Behind the Scenes documentary Photo Gallery Wish You Were Here: Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony

rozgil

New member
תאריך היציאה של ה-די.וי. :10/7/06

תאריך היציאה המשוער של ה- DVD הנו 10.07.06

Anuerysm

New member
חבל שהם וויתרו

על היי יו ואסטרונומי דומינה בשביל ONE OF THESE DAYS

שלום חן

New member
זה כן היה בבוטלג שראיתי...

וחבל מאד שהם ויתרו על השיר הזה

טיזרים לפולס

אפשר לפתוח EPK לפולס מהכתובת הזאת (לאפשר פופ-אפס). אפשר לראות שכל השירים עברו עריכה מחדש של הזויות - מגניב!! שווה במיוחד - התספורות של גאי פראט וג'ון קארין (ביזאר) והתאורה הלא נורמלית ב-CN.

YoniCrazy

New member
לא הבנתי, מה הכוונה?

שהזויות צילום ב-DVD לא כמו בגרסת הוידיאו (VHS)? אם כן, אז זה מגניב :p

זו הזמנה מוקדמת, לא מכירה

וכפי שכתבתי בפעם הקודמת שגיל העלה את המידע הזה, לפני כשבוע: "צליל מנסים לעשות קופה על גב הופעתו של ווטרס כאן, ולכן פתחו ב"מבצע" הזה. תכלס, אף אחד לא יקבל את העותק לפני ה-10 עד ה-15 ביולי, כי יש אמברגו של EMI על מכירת ה-DVD עד מועד זה.

okmn

New member
זאת מכירה

בסוף רשימת השירים כתוב שזו מכירה מוקדמת ואספקה תוך חמישה ימים. בעצם, זה לא משנה. מי שרוצה את זה יקנה,ולדעתי עדיף עכשיו. אני לא מאמין שהמחיר יהיה טוב יותר בחנויות.

חרטושה

New member
../images/Emo45.gif

כלומר יש סנטימנט, אבל אני לא רואה את עצמי מבזבזת כסף או זמן על חיקויי פינק פלויד. מבחינתי, שיוצאו את זה באוגוסט 2225.

YoniCrazy

New member
חיקוי פינק פלויד?

אני לא רואה את זה ככה. ואני כן מתכנן לקנות.

The Walrus

New member
תראה

לטעמי יש יותר מדי שירים של פינק-פלויד-אחרי ווטרס (שמלבד HIGH HOPES) אני לא רואה בה שום דבר מוצלח. אני גם לא אוהב את השירים שבהם גילמור מבצע את הקולות של ווטרס (בעיקר את הביצוע לRun Like Hell).

YoniCrazy

New member
אז מה עם ווטרס לא שם?

אין מטוסים מתרסקים? (האמת יש אבל זה לא חשוב :p) בכל מקרה, לפי דעתי דוויז'ן בל הוא אחלה אלבום.. נכון, לא כמו האלבומים של שנות ה-70, אבל עדיין, הוא מעניין במידה מסוימת. ואני חושב שהתעלמתם מזה שבדיסק 2 יש את כל פאקינג DSOTM, ואני מקווה שעל זה לא תגיד שאלה לא שירים מוצלחים
וכמובן, כל הפיצ'רים הנחמדים שיש..

The Walrus

New member
דארק סייד?

סתם שירים לא מוצלחים
וברצינות - אני לא מת על הביצועים של פולס, לא יודע למה.

itaikuskus

New member
what?

what's so "fucking" about DSOTM? you guys need to STOP using the F word as a part of a hebrew sentence. it's just so very WRONG. sorry, no hebrew here, only english and arabic.

למעלה