PINK FLOYD - PULSE

Silvernaor

New member
גם בהופעות של 1980

דייויד שר יחד עם ווטרס את Run like hell, בדיוק את אותו קול שהוא עושה בPULSE, רק שאת התפקיד של ווטרס עושה גיא פראט

Gigolo Aunt

New member
פינק פלויד בלי רוג'ר לא

שווים כולם עוד להקה טובה ... לא משהו ייחודי כמו בתקופת רוג'ר...

itaikuskus

New member
pink floyd without syd

are garbage. and think about the day that he came to the studio and asked where does he plug in...he gave them another chance but they just wouldn't take it.

שלום חן

New member
../images/Emo45.gif

לא רק שאני מסכים אתך, לדעתי הופעה של גילמור יותר מרגשת מהופעה של ווטרס החתייר בעל הקול הצרוד. יובא גילמור להופעה בארץ, איפה אתה שוקי וויס?

Gigolo Aunt

New member
|!רוג'ר הוא היוצר , הוא התותח

גילמור רק שר טוב יותר , אין על רוג'ר. אני מאמין שהרוב חושבים כמוני

YoniCrazy

New member
גילמור שר רק טוב?

בסדר, אני לא הכי אובייקטיבי, אבל אני לא אומר שווטרס יוצר חרא. האם שכחת שגילמור הלחין גם חלק מהשירים היותר יפים של הלהקה? הוא היה המוביל ביצירת המוזיקה של SOYCD, ותכף תגיד לי גם שזאת לא יצירה מוזיקלית טובה.

Gigolo Aunt

New member
תקשיב גילמור מעולה אין ספק

אני אוהב אותו לא פחות אבל מעצבן החוסר הערכה לרוג'ר רק בגלל שגילמור שר את השירים,

YoniCrazy

New member
מי אמר שאין הערכה?

לפי דעתי רוג'ר הוא יוצר גאון. ללא ספק אני כל פעם נדהם לגלות עד כמה הליריקה גאונית. אבל מהבחינה של לתת שואו, או נגינה - גילמור עושה את זה הרבה יותר לפי דעתי.

Silvernaor

New member
כשחושבים על זה

אם יוציאו את זה באוגוסט 2225, זה יהיה כאילו עכשיו אני אלך לצליל ואקנה די וי די של מוצארט בהופעה.

Jason2

New member
המחיר הכי משתלם באמאזון

יצא לי 94 ש"ח כולל משלוח, זול יותר ב-30 ש"ח.

benrubin

New member
יש למשהו מושג איפה אני יכול לקנות..

את פולס הדיסק אוודיו - שבעטיפה יש את האורות המהבהבים????? לא העטיפה הרגילה תודה בן

אני חושבת שזה כבר לא מיוצר

ונורת ה-LED בעטיפה המקורית, כבר אינה עובדת (אם כי בעלי חוש טכני יכולים להחליפה).

Shakty

New member
סיפור מצחיק על העטיפה הזו

לפני שנים עבדתי ב TOWER RECORDS , לפני שהד ארצי קנו אותם והם הפכו לעוד סתם רשת של דיסקים. לסניף בחיפה שהיה ממוקם בצורה מטומטמת וחסרת אחריות בחוצות המפרץ (איזור בין חיפה לקריות) כיוון שהייתה שם מכת פריצות וגניבות השקיעו במערכת אזעקה מתוחכמת ומשכוללת עד מאוד ודאגו שאם מישהו מגיע בלילה לחנות הוא ייראה שהאזעקה פועלת מבחוץ - עי ידי נורת LED אדומה מהבהבת מתוך החנות. קרה המקרה ומערכת האזעקה התקלקלה והושבתה לכמה ימים - מייד קפץ דייויד מנהל החנות ואמר - בואו נשים את הPULSE עם הגב מופנה בדיוק איפה שהנורה הייתה - בלילה זה ייראה בדיוק אותו דבר! וכך היה שפלויד בעצמם הגנו על TOWER RECORDS חיפה במשך שלושה ימים.

איזה סיפור אדיר!! ../images/Emo6.gif

צריך לספר את זה לפלוידים...

למעלה