שלום. היום רכשתי תקליט של פינק פלויד (על אף שהייתי בטוח שיש לי את כולם). בחנות נאמר לי שהתקליט מאסטרס אוף רוק - הינו הוצאה מקורית של פ"פ, אך לא ראיתי שום רמז לכך בספרים ובאינטרנט. מישהו מכיר את התקליט?
Masters Of Rock זה אוסף של שירים של פינק פלויד ויצא באופן בלעדי בכמה מדינית באירופה בניהם: איטליה גרמניה והולנד. רוב השירים באלבום יצאו כסינגלים אכן יש גם כאלו שלא.. זה אמור להיות בהחלט אלבום מצויין
האלבום המקורי יצא בשנת 1970 בהולנד בשם the best of pink floyd על העטיפה רואים את חברי הלהקה אחר כך יצאה גרסה שניה לאלבום בשם masters of rock כאשר יש בו את אותם שירים אך על העטיפה של ציור של חברי הלהקה לפי התמונה שנמצאת בחלק הפנימי של התקליט meddle המקורי לאחר מכן יצאה הגרסה השלישית שעליה רואים דגל אנגליה ברקע זהב(זו שנתנו את הקישור אליה בפורום) והיא נקראה כבר masters of rock vol.1 ושוב עם אותם שירים. לאלבום יצאה גם גרסה נדירה בהונגריה עם עטיפה שבנוייה מאלמנטים של העטיפה של האלבום אומגומה זהו בערך...
בשינוי עטיפה. מה שכן מעניין באלבום הזה זה לא העטיפה, אלא רשימת השירים. ונדמה לי גם שבחלק מהמקרים מדובר בהקלטות חלופיות, שלא הופיעו בגרסאות המקור. מישהם זוכרים משהו?
קודם כל לאספנים העטיפה יכולה להבדיל בין תקליט של 120 שח לתקליט של 1000 שח... ההוצאה הראשונה שלו בשם the best of pink floyd נמכרת לרוב במחיר של בין 70-80 פאונד ההוצאה השניה נמכרת בין 40-50 פאונד והשלישית והמוכרת יותר עולה לרוב 20-30 פאונד למרות שלי יש אותה מחנות יד שניה מהארץ והיא עלתה 65 שח... ממה שאני זוכר בכל הגרסאות יש את אותה רשימת שירים... בקשר לשירים עצמם ממה שאני זוכר הסינגלים שבו הם בגרסת המונו המקורית וזה השינוי.נדמה לי...אבל לא בטוח כי לא ראיתי אותם מזמן....התקליטים אצלי מסודרים לפי שנות ההוצאה שלהם וזה תקליט משנת 1970 אז אחריו יש איזה תקליט "אחד או שניים" שמקשים להגיע אליו....