Pink Floyd - תוצאות הסקר

מורנא007

New member
Pink Floyd - תוצאות הסקר

1. Animals - 10 pt. 2. The Dark Side of the Moon - 9 pt. 3-4. Wish You Were Here & Atom Heart Mother - 6 pt. תיקו 5-6. The Wall & A Saucerful of Secrets - 3 pt. תיקו​

תוצאה יוצאת דופן

ברוב המשאלים אנימלז לא לוקח מקום ראשון. כנראה שבגלל שכמות המשתתפים לא היתה גדולה מספיק, המדגם לא מייצג. חייבים לגייס עוד חברי פורום - אולי נציע 50 שקל לכל מצטרף חדש?

amit7349369

New member
אולי פשוט תשנה את הציון שנתת

להם בביקורת .זה יהיה יותר קל לא???

דעתי לא השתנתה

בכל פורום שתלך עליו, ההמלצות לאלבומי פינק פלויד נעות סביב "דארק", "וויש" ו"החומה". מעטים ממליצים על אנימלז למי שלא מכיר את הלהקה. זה אומר שהאלבום פשוט לא מוצלח מספיק.

B a z a

New member
ממש לא בכל פורום

לפחות לגבי "החומה" אין הסכמה גורפת, בייחוד בקרב חובבי הפרוג (אני מאוד אוהב את האלבום הזה כי הוא היה אלבום הרוק הראשון שקניתי) בפרוגארכיבז: Animals - מקום 11 The Wall - מקום 45 (אפילו Meddle מקדים אותו ב-5 מקומות) גם בגנוסיס אנימלס מקדים את "החומה". 2 האלבומים המובלים הם דווקא "Meddle" והאלבום הראשון של הלהקה, החומה נמצאת רק במקום ה-11 מבין האלבומים של פינק פלויד!

זה לא פורום

המצעד של פרוג-ארכייבז מייצג אנשים שמדרגים מספרי כוכבים. אבל זה לא פורום. לגבי גנוסיס - גם זה לא פורום. מדובר בשיקלול ציונים של קבוצה זעירה של אנשים. לרוב מדובר בציונים של 5-10 אנשים בלבד. גם זה לא פורום. אני דיברתי על פורומים במובן של 'קבוצת דיון'.

B a z a

New member
כמה מספרים

אתה רוצה פורום? בבקשה. הנה סקר מתוך הפורום של פרוגארכיבז, שכולל גם דיון. תשים לב למספר האנשים הלא קטן שהשתתף בסקר - כמעט 250, שזה לא רחוק מסקרי הבחירות, בהם השתתפו כ-500 אנשים בד"כ. אתה מוזמן לחשב את סטיית התקן. http://www.progarchives.com/forum/forum_posts.asp?TID=473&KW=pink+floyd לגבי גנוסיס - יש שם 104 מדרגים, ויש אחוז דירוגים גבוה לאלבומים היותר ידועים - לפחות 70%. אבל לא משנה, רצית פורום וזה לא פורום. אנימלס הוא כנראה לא האלבום הכי טוב להתחיל איתו את ההיכרות עם פינק פלויד (ובגלל זה, לפחות לפי מה שאתה אומר, הוא מקבל פחות המלצות), אבל הוא לא פחות טוב מהאלבומים שאתה הזכרת, ולדעתי מגיע לו ציון 9 לפחות באתר שלך, לפי הקריטריונים שקבעת.

מספרים יפים, אבל...

בכל המשאלים שאני קראתי עד היום, 'החומה' ביחד עם 'דארק' ו'וויש' תמיד תופסים את שלושת המקומות הראשונים. יכול להיות שההצבעה בפורום הזה של פרוג-ארכייבז קלה להטייה (אדם אחד שמצביע יותר מפעם אחת), כי אפילו אצלנו בפורום אנימלז קיבל את המקום הראשון בהבדל של קול אחד בלבד (ואני מזכיר לך שלא השתתפתי בהצבעה - כך שבקלות יכולתי להביא את התוצאה לתיקו). לגבי גנוסיס - עכשיו בדקתי, ו'אנימלז' לא מקבל שם את הציון הגבוה ביותר. אנימלז קיבל שם 10.87 וויש קיבל 11.44 דארק קיבל 11.1 מדל קיבל 11.62 פייפר קיבל 11.56 אומה-גומה קיבל 10.91 (ציון מאוד מוזר, לאלבום די בעייתי) כך שגם גנוסיס לא אומר כלום, בעצם.

B a z a

New member
לא אמרתי שאנימלז הכי גבוה

התכוונתי לזה שהוא מדורג הרבה יותר גבוה מ"החומה". לגבי הסקר בפרוגארכיבז - בלתי אפשרי להצביע יותר מפעם אחת תחת אותו שם משתמש וממש לא נראה לי שיש אנשים משועממים עד כדי כך, שיבנו לעצמם פרופיל נוסף רק כדי להצביע יותר מפעם אחת בסקר. רק טרולים בפורום פרוג בנענע מסוגלים לעשות דבר כזה
. לגבי אומגומה - לדעתי זהו האלבום הכי טוב של כל הזמנים, אבל אני לא אובייקטיבי ואני מודע לבעיות שיש באלבום הזה. אגב אני חושב שיש לא מעט אנשים שמכירים וממליצים על דרק סייד, וויש יו והחומה, שפשוט לא מכירים את אנימלז בגלל שיש להם ידע די מוגבל במוזיקה.

Nadavcat

New member
הדבר הזה מפתיע אותי כל פעם מחדש

בדיוק כמו העניין עם Relayer אני פשוט לא מצליח להכניס לראש איך מישהו אוהב את אנימלס יותר מדארק סייד או מ"וויש" ובכלל אני לא מסוגל לקלוט איך מישהו אוהב את Relayer יותר מאשר פרג'ייל או Close To The Edge אבל, כנראה שזה כל הקטע בדעה אישית.

eliavtu

New member
אם כבר פינק פלויד...

איך זה ש- " Atom Heart Mother" לא נכנס לאלבום האוסף Echoes ?

boten d

New member
תאמין לי

שאתה לא באמת רוצה שיחתכו ממנו 12-13 דקות. מעצבנים הקיצוצים האלה.

מורנא007

New member
פולס

אחד הסטודנטים כאן (ההסטודנט ההוא שאוהב rush) אמר שלדעתו אלבום ההופעה החיה פולס הוא האלבום הטוב ביותר של פינק פלויד.

למעלה