pink floyd וליגת האלופות

the seventh

New member
pink floyd וליגת האלופות

משהו שהטריד אותי כבר הרבה זמן ולאחרונה, עם זכייתה של ליברפול בגביע ליגת האלופות נהיה יותר רלוונטי: בשיר fearless שבאלבום Meddle יש הקלטה של שירת אוהדים רוב ההקלטה היא של השיר שמושר ע"י אוהדי ליברפול (שעכשיו הסתבר לי מה מקורו): you'll never walk alone. אח"כ יש קריאות שלי נשמעות כמו everton (הקבוצה השניה שבעיר ליברפול). אז מה באמת הם אומרים שם? מה היה הרעיון של שילוב קריאות האוהדים ומה זה קשרו לשיר עצמו?

יש לך צמר גפן באזניים? ../images/Emo8.gif

הם צועקים Liverpool הרעיון? לגוון, להפתיע. הם גם שיבצו באחד משירי האלבום Ocscured by Clouds קטע שירה של בני שבט מאפוגה מאיי גינאה החדשה. אין כאן איזה מסר מיוחד.

באלבום voyage of the acolyte

של סטיב האקט בשיר the tower יש שירת אוהדים שנשמעת כמו דיפנס, דיפנס סטייל NBA! או שגם לי יש צמר גפן באוזניים?

Yudokolis

New member
גם אני חשבתי כך

עד שנפל לי האסימון שהם צועקים "זיג הייל", שרק נשמע דומה ל"סטיב האקט" באופן מטריד למדי כשהוא נצעק ע"י המונים. או שמא זה להפך? ואולי אף בדיחה מכוונת? (בין המנחשים מה תקוע לי באוזניים יוגרל האלבום "צמר גפן מתוק" של שלמה גרוניך, לפני הרימסטר)

Rudess

New member
APROPOP NBA

San Antonio Spurs music is Dream Theater - Metropolis Pt. 1, RESPECT!!!!!!!!!

לפני שזה יהיה פורום NBA/פרוג

אני לא רואה את הקשר... חוץ מזה אם joe johnson לא היה נופל על הפרצוף הכל היה נראה אחרת...

cut2

New member
מה?

הזוי למדי... איזה קטע ממטרופוליס? (קשה לי להאמין שמדובר ביצירה במלואה.)

redoctopus

New member
זה כל כך מעצבן!!!

כמה שניות שנראות כמו נצח שהשירי אוהדים המעצבנים האלה מזמזמים לי מהסטריאו....אוף

the seventh

New member
לדעתי זה מקסים

קודם כל זה מקורי. ב. השירה של אוהדי ליברפול היא מהיפות בין שירות אוהדים. ג. זה גורם לך לחשוב, להתעניין. וזה אחד מהדברים שגורמים לרוק מתקדם להיות כל כך מיוחד. ד. זה גם מוכיח שפינק פלויד יכלו להיות מתוחכמים בלי להיות מתנשאים (לפחות בתקופה ההיא) ולשלב משהו ארצי כמו כדורגל במוסיקה שלהם.

למעלה