Pink Floyd ..... הסיפור והאגדה :)

Jam Head

New member
comfortably pink

שמע.... עודד נכון? כתבתי את המאמר הזה כי ראיתי שאין פה אחד על פינק פלויד , אישית אני מאוד אוהב את הלהקה הזאת. אני לא כתבתי את המאמר כדי להתרברב על אף אחד או כדי להשוייץ שאני יודע יותר על פינק פלויד. אני לא מבין מה הקטע שלכם לקטול אותי , איפה שאני קראתי Ahm היה רשום שהוא פרויקט צדדי של פינק פלויד , אישית שמעתי רק כמה שירים מהדיסק הזה. אני אוהב במיוחד את Dark side of the moon ו- Wish you were here אני מאוד מעריך את הדיסקים אללו ואני שומע אותם הרבה יש לי עוד כמה בבית אבל אני שומע אותם פחות.

אין פה שום קטילה

אבל פעם הבאה כדאי שתכתוב כתבה, כדי שתסתמך על יותר מכמה מקורות. אמרת שלא שמעת את AHM? אתה חייב לשמוע: atom heart mother suite if summer 68´ fat old sun השיר ה חמישי אני לא אכתוב, בזבוז של 10 דקות

Grimble Grumble

New member
וכמה תיקונים מצדי

מספר דברים שמאד הפריעו לי בכתבה הזאת... 1. העובדה שהחסרת המון פרוייקטים כן משמעותיים וחשובים של הלהקה, כמו Atom Heart Mother או Umma Gumma (איך אפשר בלי אומה גומה?!) 2. דארק סייד, אנימלס ולמעשה כמעט כל מה שפינק פלויד עשתה בהנהגת רוג´ר ולא סיד זה פרוגרסיווי כמעט לחלוטין ופחות פסיכדלי. 3. מה עם הופעת הפאלס המפורסמת שהיתה ב95? על פי הכתבה אפשר להניח שאחרי התפרקות חומת ברלין הוורודים לא הופיעו יותר בכלל, בעוד שההופעה אולי הכי מפורסמת שלהם היתה ב95 4. באמת חבל שמעריץ של פינק פלויד לא מדגיש שהלהיט מהחומה זה Another Brick In The Wall PART 2... 5. למה מוזכר רק הסינגל ארנולד ליין ולא כל 3 הסינגלים המפורסמים והמצליחים של הלהקה לפני הפייפר? (ארנולד ליין, סי אמילי פליי, תפוחים ותפוזים) 6. בסה"כ אחלה ביוגרפיה של הלהקה, למעריצים היא לא חידשה כלום, אבל לאנשים שהיכרותם עם הלהקה היא מינימלית היא בהחלט יכולה לעזור...

Jam Head

New member
דווקא אני לא מסכים..

דארק סייד מאוד מאוד פסיכודלי.... שיר 2 כל השיר זה רק אוסף של קולות שזזים בתוך הראש שלך. ובכלל השעונים המצלצלים ב- Time או מכונת הכסף ב- Money מאוד פסיכי.. יש די הרבה קטעים גם בלי סיד שהם פסיכודלים. וכן כתבתי על חלק שתים של החומה

מה?

דבר ראשון, זה פסיכדלי,לא פסיכודלי (בלי ו), מה שאומר שאין קשר לפסיכו! דבר שני, נראה לי שהתכוונת לשיר השלישי (on the run) ולא לשני (breathe). דבר שלישי, מה הקשר לשעונים מצלצלים? זה אפקטים, זה לא אומר שזה פסיכדלי! תשווה את האלבום הזה ל the piper at the gates of dawn. ואת השירים time ו money ל: pow r toc h(נראה לי שכותבים את זה ככה) ול bike. אתה בכלל שמעת איזשהו שיר פסיכדלי?

למעלה