Pink Cream 69

בפרסיואיידר אין כמעט גרואולים טיפש.

קול מחוספס גבולי כמו שלו זה לא גרואול. COB הם לא פאוור, אין מה לעשות, וגם לא באטלור, לא בנגינה ולא בשירה.

Musta Susi

New member
בגלל זה אמרתי שאני לא מתכוון לפתוח

עוד דיון דומה לזה של COB. ודווקא הליריקה מאוד פאווריסטית - שר הטבעות, מלחמות ימה"ב וכו'.

Blade Of Fire

New member
ילדים! השתלטו על עצמכם!

זה לא הדיון ואין סיבה להפוך את זה לדיון על מה פאוור ומה לא והאם פינק פלויד טובים או לא (באמת אופיר... חשבתי שיש לך טעם טוב במוזיקה
)

Musta Susi

New member
אני באמת מצטער לאכזב אותך!../images/Emo6.gif

אבל דבר אחד בטוח: היהודים שלית"עעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!1111111אחדאחדאחדאחדאחד

Gaius Octavius

New member
אופיר, אופיר, שש, הוא צחק!

בקיצור, שניכם טועים, אני צודק. אין לי מושג במה, אבל אני צודק.

Musta Susi

New member
גם אני!../images/Emo6.gif

ואתה סתם אדום
אני אף פעם לא רציני, שיהיה ברור.

Gaius Octavius

New member
עוד שנה ואני כחול.

ואולי אפילו פחות, אני הולך לעתור לתפוז מתישהו
בקיצור - תתנהג אליי יפה. ושלח דמואים

Musta Susi

New member
Fukc, יהיו 3 מנהלים? זה יהיה מעניין

אה, ועוד 62.4% אני משלים DEMO של Tricky

metalheart

New member
יש לי את כל האלבומים

שלהם, להקה מאוד ותיקה מעולה לפנים. למרות השם המעפן ביותר שניתן להמציא ללהקה יש להם חומר מעולה. לדעתי חובה לכל רוקר. סגנון שלהם ברובו גלאם-הארד רוק,באלבומים האחרונים שלהם יש יותר נגיעות של הבי.

YellowAce

New member
דעתי

-הסגנון לטעמי של הלהקה הוא הבי עם נגיעות פאוור. -הלהקה בתקופת אנדי (במיוחד ב-2 האלבומים האחרונים איתו) - טובה מאוד. התרשמתי לטובה מהבסיסט שלהם
אנדי בשיא שלו
-מי שרוצה לדעת את היחסים של אנדי עם שאר הלהקה יכול לקרוא את הליריקה של Where The Rain Grows. ואם ככה הבחור הרגיש אז היה עדיף לו לעבור. -תקופת פוסט אנדי אני לא מכיר בכלל כי.. אנדי לא שם. אבל תקופת אנדי מזכירה מאוד את הלווין ומי שאוהב את הלווין אני מאמין שלא ייתאכזב.

Musta Susi

New member
Big Shot

אם אני לא טועה השיר הוקלט עם הסולן החדש שהחליף אותו (1998 נדמהל לי) כי זה כבר לא הקול שלו...

למעלה