pin reset

Shanny9

New member
pin reset

ראיתי בפורום של מייפלסטורי שכבר אפשר לעשות את זה אוטומטית, מישהו יודע איך? אני ממש לא מגיעה לזה לפי מה שרשום בפורום בnexon

../images/Emo26.gif

נקסון הוציאו PIN RESET חדש, ותוכלו להשתמש בו אם תיכנס למשתמש באתר >> INFO (ליד התמונה של המשתמש ) >> PIN RESET ( תמונה מתחת לChange Account Info ) . ישלח לכם מייל שדרכו תעשו ריסט לPIN. רק לכו לאתר, תתחברו לשחקן שנפרץ, לחצו Info ואז מתחת לEdit Account Info יהיה - PinRESET. לחצו על אפשרות זו, ותהיה הודעה שנשלח לכם אימייל עם הפין Reset. כנסו לאיימיל, ותשלח לכם הודעה מנקסון, כנסו אלייה ולחצו על הקישור שיופיע למטה. תהיה הודעה שהפין ריסיט הצליח, והנה לכו לשחקן, וכבר תאפשר ההאפשרות לעשות שינוי פין! -משתמשי וואלה לא יוכלו לעשות את התהליך, ולא ישליחו אליהם אימיל! -

Shanny9

New member
מההההה../images/Emo2.gif

אבל האימייל של בוואלה
אפשר לשנות או משהו?

XshironetX

New member
יש אפשרות לשנות איכשהו את אימייל שלי?

כי אני גם רוצה לקנות נקסון קאש ואני לא זוכרת מה הסיסמא שנרשמתי איתה

Shanny9

New member
הבעיה היא

שאי אפשר לשנות את המייל ... נשאר קבוע המייל שאיתו נרשמת בהתחלה.. או שאתה יודע איך לשנות? אוף עד שאפשר לעשות ריסט זה לא טוב לאיימיל של וואלה

the fishman

New member
בגלל שכבר ענו ואני לא יודעת לאיפה לשרשר,נצל"ש

אני מנסה לרות קונכיות של חלזונות כבר הרבה מאוד זמן.. יש לי בערך 130 קונכיות ירוקות ובערך 130 כונכיות כחולות ואיזה שישים אדומות.. ואני לא מצליחה לירות אותם.. מה הן הדרישות של זריקת קונכיות? אם אן ממש דרישות ויש לי אותן, אפשר פירוט איך אני יכולה לזרוק אותן..?

XxTherionxX

New member
CLAW

אם אין לך את זה את לא יכולה להשתמש בסקיל הזה... זת'ומרת שאם את לא בקטגוריה של הגנבים את לא יכולה ללבוש CLAW ולא יכולה לזרוק כונכיות... זה מה שהסבירו לי כשבחרתי באיזה סקילים לעלות אז בחרתי את 2 הופרציות האחרות למקס

ToryMaster

New member
את מתכוונת, אחרי עבודה ראשונה?

כי במייפל איילנד אף פעם אל הייתה לי בעיה...

XxTherionxX

New member
כשהכניסו את הסקילים האלה אני כבר הייתי רמה 70

עם הפריסטית שלי... כששאלתי חבר טוב איפה לשים את הנוב סקילס (ככה אני קוראת ל 6 נקודות הראשונות) אז זה מה שהוא הסביר לי... אף פעם לא ניסיתי להשתמש בכונכיות אז.... אין לי ממש מושג עד כמה זה נכון.... ועם הרנג'רית שלי... עשיתי בנוב סקילס אותו הדבר..

XxTherionxX

New member
ובעצם...

ניסיתי פעם אחת עם משתמש של מישהו אחר (קשת) לזרוק כונכיות וקיבלתי הודעה שאני לא יכולה להשתמש בסקיל הזה כי אין לי את הנשק המתאים (CLAW)

miss_t

New member
את צריכה להשתמש ב 1 handed sword

ואני לא יודעת עד כמה הסקיל הזה שימושי הרי הוא עושה פגיעה מסוימת ולא יותר מכך ומבזבז MP. אם את עדיין BEGINNER והפגיעה שלך חלשה- השתמשי בסקיל הזה, אם לא אז אמורה להיות די חזקה כדי לעשות פגיעה טובה..

למעלה