pills and period

galias2

New member
pills and period

Hi all, small question: I started to take pills continousely now to avoid period after LONG time and may years I did not take them. So, I finished 1 pack and continue to take them... Beacause of the fact that under normal conditions I would have my period now after finishing 1 pack I feel the same symptoms like before period, sorry but especially in my ass. would like to know how long I am going to have this pain. How long it takes to the body to understand that something have changed and no period this month? ahah. Some ideas? thanks

זואילי

New member
הי גליה

גם כשלקחתי בתקופה של הרבה לפני הניתוח גלולות ברצף (הגניקולוג שלי דיבר אז על רצף של 3 חודשים בלבד) - גם אני חוויתי את אותם הסימפטומים בדיוק כמו לפני כל וסת. כולל הטוסיקון על צרותיו בעבר. הוסת הייתה מגיעה אחרי חודשיים. הכל היה כרגיל מבחינתי ומבחינת הכאבים שהיו. אני מניחה שהגלולות שלקחתי אז לא עשו מי יודע את העבודה, אבל הגניקולוג לא שינה לי את הסוג. יכול להיות שלא תקבלי, אבל תמשיכי להרגיש בתופעות. יכול להיות שתקבלי. הייתי נותנת צ'אנס לראות אם זה עובד, ואם לא אז אולי תתיעצי עם רופא לשנות את הסוג. וגם אם לא תהיה וסת תקופה ארוכה אבל התופעות הרגילות ממשיכות - אז צריך לעדכן את הרופא. (אולי תצטרכי לעבור ל"תותחים הכבדים" בזריקות הדיכוי? הרבה ניסוי וטעייה והרבה יותר תהייה.
מאחלת לך שנה טובה יותר עם פחות כאבים

למעלה