pictures form Migdal Shalom Meir

DerBleistift

New member
כל הכבוד קייל...

צדקת! הכל מתאים! על מה לעזאזל הם מדברים? שום דבר לא הודבק. הכל אמין, אמיתי, נכון ותואם את המציאות בשטח. למעשה, אפילו את תאורת הרחוב הגבוהה, מערבית לגייט בר"ג (אפשר להבחין בה בקטן לפני הבניין), אפשר לראות בצילום. את בתאורה הזו אני מכיר באופן אישי מאחר והיא תמיד נכנסת לי לתמונות ואני תמיד מנסה למצוא דרך ולעקוף אותה!!! (בדרך כלל אנני מצליח)

DerBleistift

New member
תגיד, מה קרה לכם?

הכל הגיוני בתמונות. התאריך, מיקום כל (!) המגדלים, ההרים (באמת מה קרה לכם? אתם לא מכירים את המדינה? האם אי פעם נסעתם לירושלים?! האם אי פעם נטלתם חלק בשיעורי הגיאוגרפיה של מדינת ישראל?!)... התמונה צולמה ממגדל שלום (אחח, איזה יופי של תמונות! כל הכבוד! תודה רבה!) ולכן אולי קצת קשם לכם לזהות את היחסים, אבל הכל תואם והכל מאד מרענן. יופי.

CityBoy

New member
אני חושב שהיא צולמה ממגדלי צמרת

ד"א קל מאוד לראות זיוף בתמונות וזאת לא מזוייפת.

DerBleistift

New member
לא לא לא...

כיצד העניין מתאפשר? התמונה "מביטה" צפון-מזרחה (עם נטייה חזקה יותר למזרח) בעוד שתמונה דומה ממגדלי צמרת תביט דרומה ומזרחה.

CityBoy

New member
מה פתאום

היא מביטה לכיוון דרום מערב שים לב- שער העיר נמצא משמאל לעזריאלי!

asaf2000

New member
הגיוני לחלוטין

התמונה צולמה מדרום מזרח או ממזרח עם זום מאוד גדול כנראה... מה שמוזר בעיני זה איפה המגדל עם האנטנות של הקריה... אולי הצלם עומד על מגדל פלטיניום?

kyle

New member
הממ...../images/Emo4.gif

אם התמונה צולמה ממגדלי צמרת, אז לא היית אמור לראות את התאומים!
והיית אמור לראות יותר ברור את המגדל המרובע (מה שיש ממנו), כי הוא יותר קרוב לאיילון.

kyle

New member
התאומים של גמת - גן...../images/Emo3.gif

[ליאור, תעלה תמונה בבקשה
]

ashmash

New member
הצלילים

בתצפית במגדל שלום, ביום חול ממוצע בשעות הבוקר-צהריים, אין רגע שלא שומעים צפירת מכוניות מלמטה... זה יוצר מן מוזיקה תל אביבית כזאת, שלא שמעתי במקומות אחרים... אז לא הכל רע שכולם צופרים במדינה הזאת...

coconut56

New member
לא ענית לי על אחת השאלות

היכן הסיטי טאוור וכל שאר המגדלים שצמודים לשער העיר?!!??!!?

kyle

New member
הם צמודים...

אבל לא עד כדי כך! אפשר לראות את הסיטי גייט לבד.

למעלה