לאט לאט מגיעות התמונות! תמונות מערב הסיכום ביום חמישי משלחת 2003- פולין!
F faith2 New member 3/8/03 #1 ../images/Emo41.gifלאט לאט מגיעות התמונות!../images/Emo41.gif תמונות מערב הסיכום ביום חמישי משלחת 2003- פולין!
../images/Emo41.gifלאט לאט מגיעות התמונות!../images/Emo41.gif תמונות מערב הסיכום ביום חמישי משלחת 2003- פולין!
F faith2 New member 3/8/03 #3 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בתמונה למעלה סורי, אין לי שמץ מה שם הבנות....והבחור שמסתתר זה סול. ועכשיו: דנית...הילדה הכי חמודה שם!
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בתמונה למעלה סורי, אין לי שמץ מה שם הבנות....והבחור שמסתתר זה סול. ועכשיו: דנית...הילדה הכי חמודה שם!
F faith2 New member 3/8/03 #4 ../images/Emo41.gifועכשיו תמונות ומכל הימים.... מעלה החמישה, פולין ובבריכה... בטקס...במחנה ההשמדה מיידניק
../images/Emo41.gifועכשיו תמונות ומכל הימים.... מעלה החמישה, פולין ובבריכה... בטקס...במחנה ההשמדה מיידניק
F faith2 New member 4/8/03 #15 ../images/Emo41.gifאה והמשלחת הישראלית איתו... מארק וגרי בבריכה....אם מסתכלים במרכז התמונה רואים כמה ריבועים שנורא כיפים למימוש (טון גלית וההסברים)
../images/Emo41.gifאה והמשלחת הישראלית איתו... מארק וגרי בבריכה....אם מסתכלים במרכז התמונה רואים כמה ריבועים שנורא כיפים למימוש (טון גלית וההסברים)
F faith2 New member 4/8/03 #16 ../images/Emo41.gifתמי החמודה!, יעקוב החתיך! ועוד 2 שאין לי שמץ מי הם!
S shabluELLA New member 4/8/03 #34 הבחור ה2 זה המאבטח שלהם ניראה לי ואני לא זוכרת את שמו והבחורה השנייה זו אישתו של יעקוב החתיך!